O2GH ondernemers ontbijt

Tijdens het ondernemers O2GH ontbijt op 25 augustus in samenwerking tussen Dinga van Driel en Richard Haeck van HetTrainingsbureau.nl werden de deelnemers meegenomen in de Wereld van Verschil van MapsTell. De eigen PersonalMap werd uitgereikt.

O2GH ondernemers ontbijt

Ondernemers Ontbijt Groene Hart is een initiatief van actieve ondernemers die geloven in netwerken en goed ontbijten. Elke donderdag komen zij bij elkaar om ideeën uit te wisselen, elkaar te helpen met leads o2gh-logoen contacten en elkaar te inspireren.

Als uitgangspunt is elke beroepsgroep / elk specialisme maar een keer vertegenwoordigd binnen het netwerk, zodat er geen risico is voor onderlinge ‘concurrentie’.

Samen vormen de deelnemers een actief netwerk van betrokken ondernemers die staan voor kwaliteit en betrokkenheid. Als u met een van hen zaken doet, bent u ervan verzekerd dat u meer krijgt dan waarop u gerekend had!

De sessie PersonalMapping

In alle vroegte met het ontbijtje in de hand naar de trainingsruimte. Een inleiding en daarna natuurlijk de mat op. Tijd voor de foto’s.

Ook een keer een sessie meemaken? Kijk op de evenementen pagina. Of neem contact op voor een inhouse sessie.

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter