De basis van leren? – Masterclass Essentie van Leren

De basis van leren? Wat is leren eigenlijk? Ben jij een professional op het gebied van leren en ontwikkeling? Wil je daarin uitgedaagd worden door trainers die internationaal hun sporen verdiend hebben? Trainers die voor de Verenigde Naties hebben gewerkt en op verschillende continenten? Kom dan naar onze Masterclass: “De Essentie Van Leren” met als thema:

De basis van leren

Leren is heel gewoon. Of toch niet? Wat is leren en hoe weet je dat mensen aan het leren zijn? In de Masterclass Essentie van Leren met het thema Leren, de basis nemen we je mee in de essentie van leren. Voor de jonge professional, trainer of coach, de start. Voor de ervaren trainer of coach de herhaling en verdieping.

Praktisch

De masterclass wordt gehouden op: dinsdag 21 februari 2017

Het programma is als volgt:

18:30 uur – ontvangst met een broodje
19:00 uur – Start
22:00 uur – Einde met een slot drankje

Meer weten of direct inschrijven? Ga naar de basis van leren.

Masterclasses Essentie van Leren

HetTrainingsbureau heeft als hogere doe de essentie van leren (terug)brengen. In 2017 doen we dit naast voor onze opdrachtgevers en associates ook graag voor andere professionals. In de Masterclasses Essentie van leren komen diverse onderwerpen naar voren. In de agenda op de website vind je daar meer over. Wil je weten hoe we dit doen en wat de achtergrond is? Of wil je weten of het ook voor jou van toepassing is? Kijk dan op meer over de masterclass.

 

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter