De beurs is geopend

Met een harde kreet zijn we begonnen. De beurs is geopend. Klaar om iedereen mee te nemen tijdens de HR Live beurs in de omgeving van Werkplezier. We presenteren vandaag het nieuwe instrument gericht op:

  • Meer sfeer en onderling begrip op de werkvloer;
  • Duurzame inzet van mensen;
  • Ontwikkeling van mensen met plezier als uitgangspunten;

De basis van het geheel ligt in de vier pijlers van de filosofie: verwonderen, verrassen, verbinden en veiligheid&vertrouwen. De reeds bekende theorieën die hierover rondgaan zijn verwerkt naar werkvormen die aanmoedigen tot denken en doen.

De beurs is geopend

We zijn erg benieuwd hoe de professionals vandaag zullen reageren op de zaken die we bedacht hebben. Specifiek willen we weten wat ze van de metingen vinden en de daarop aansluitende werkvormen. Immers de essentie van leren zit in het resultaat en dit inzichtelijk maken. Met de Box vol Werkplezier wordt een basis meting gedaan om te komen tot een daadwerkelijk vervolg. Het vraagt van een organisatie daarbij een visie waar ze met werkplezier naartoe wensen te gaan.

Wanneer we spreekwoordelijk ‘de beurs is geopend’ bekijken, dan klopt dat. Want wat is het belang van werkplezier? Wat kost het als het er niet is? Hoe krijg je vertrouwen en resultaat tegelijk? Mooie vragen die te maken hebben met ontwikkeling van mensen en de connectie maken. Allemaal onderdelen waar de box in voorziet.

Meer over het middel weten? Ga naar de box vol werkplezier. of naar de training en het traject Creëer  meer werkplezier. Natuurlijk kun je altijd contact met ons opnemen.

INSPIRATIEAVONDEN 

Kon je er niet zijn tijdens de HR Live beurs. We hebben de komende maanden ook inspiratieavonden met de Box vol Werkplezier klaar staan. Kijk in onze agenda voor deze speciale momenten, waar je met zeer gereduceerd tarief kennis mee kunt maken. Het is tijd voor plezier, ook op het werk.

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter