De box vol werkplezier, nog 1 nacht voor presentatie

Vandaag sprak ik Anita van Veen en we mogen zeggen dat ze toch wel een beetje gespannen is. De box vol werkplezier waar ze de afgelopen maanden heel hard aan gewerkt heeft wordt op 12 oktober tijdens de HR Live beurs gelanceerd. Professionals uit het veld van HRD, L&D, HR en Ontwikkeling mogen dan als eerste kennismaken.

HR Live 

Op HR Live kunt u kiezen uit circa 100 workshops van 40 minuten, over nieuwe wet- en regelgeving, trends en ontwikkelingen op het gebied van leiderschap, performance management, duurzame inzetbaarheid, talent management of employer branding. Zo bent u in een dag weer op de hoogte van alle ontwikkelingen in uw vakgebied. HR Live is ook de gelegenheid bij uitstek om uw contacten aan te halen en uw netwerk uit te breiden. Jaarlijks bezoeken zo’n 1.000 HR-managers uit voornamelijk 100plus-organisaties HR Live.

Vernieuwing door HetTrainingsbureau

Vorig jaar mochten we met de associatieve cartografie van MapsTell laten zien, hoe je op een creatieve wijze kunt zorgen voor een begripvolle wereld. Natuurlijk doen we dit nog steeds, vraag gratis een eigen PersonalMap aan via onze site. Dit jaar komen we met de innovatie de Box vol Werkplezier.

De voordelen van het spel op een rijtje. Het spel:

  • Zet aan tot creatie;
  • Zorgt voor energie;
  • En brengt werkplezier terug met alle positieve gevolgen van dien.

Denk er goed over na wat dat betekent voor jouw organisatie of werkomgeving?

Inspiratieavonden of een verkennend gesprek?

De komende maanden houden we diverse inspiratieavonden. Deze zijn terug te vinden in de agenda. Natuurlijk zijn we ook altijd bereid om langs te komen en af te stemmen waar we kunnen zorgen voor meer werkplezier. Is het al tijd om interventie voor werkplezier te plegen? Ga dan nu aan de slag en leg contact met ons.

Gerelateerde berichten

One thought on “De box vol werkplezier, nog 1 nacht voor presentatie

  1. […] je zeker dat je morgen ingehaald wordt. Tijd dus om het lef bij de medewerkers los te maken. Om innovatiekracht te ontwikkelen. Maar ook zelfredzaamheid en levenslang leren op de kaart te zetten. Want alleen dan […]

Laat een bericht achter