Coaching is onderdeel van de essentie van leren én ontwikkelen om zelf als team competenter te worden. Competenter worden kun je alleen zelf doen. Het dient vanuit jezelf te komen.

Om de juiste weg te vinden voor groei, dus ontdekken hoe jij je het beste ontwikkelt, is coaching door een coach met kennis en inzicht in leerstijlen en gedrag een effectief middel. kompas kopie

Het aanleren van (nieuw) gedrag vraagt een vorm van discipline en reflectie. Hiervoor is een coach die jouw ontwikkeling monitort en die onafhankelijke feedback geeft heel effectief.  We bieden zowel individuele coaching als teamcoaching.

We gebruiken middelen als MapsTell en Insights Discovery, drijfverentesten, mindmaps, wandelcoaching, creatieve werkvormen, etc. om bij te dragen aan jouw of jullie ontwikkeling. We nemen je graag mee op reis!

Coaching, of het nu gaat om:

  • Loopbaancoaching
  • Klankbord coaching
  • Persoonlijke ontwikkeling coaching
  • Coaching in ondernemerschap
  • Provocatief coachen
  • Teamcoaching
  • Mentale coaching
  • Executive coaching

We kunnen je vast helpen. Zullen we samen jouw coachings vraag even bespreken om te onderzoeken hoe we dat gaan doen, en welke coach het beste op jouw vraagstuk past? We helpen je graag om jouw doelen, op de best passende manier te bereiken.

Bel 030-666 88 05 of vul het aanvraagformulier in.

Coaching on the job

Coaching on the job

Op de werkvloer gebeurt het. Daar is het gedrag of de handeling zichtbaar. Met coaching on the job wordt direct op de praktijk ingespeeld.

Persoonlijke ontwikkeling coaching

Persoonlijke ontwikkeling coaching

Een stroomversnelling in jouw ontwikkeling als je in de tweede of derde fase van je carrière zit.

Teamcoaching met MapsTell

Teamcoaching met MapsTell

Een team functioneert het beste als talenten en kwaliteiten juist benut worden. Net als bij sport teams vormt een coach een belangrijke schakel in het ontdekken van elkaars kwaliteiten en het benutten van elkaars kracht. Daarnaast helpt de coach om de individuele doelen en de gezamenlijke doelen op elkaar af te stemmen.

Wandelcoaching

Wandelcoaching

In de vrije natuur is vind je heel veel symbolen die jouw levenspad weergeven. Met een coach op pad in de vrije natuur geeft diepe inzichten in jezelf en je krijgt handvatten om jouw vraagstukken aan te pakken.