Teamcoaching met MapsTell

Teamcoaching als basis? Het verschil tussen een winnend team en een verliezend team zit in de details. Vertrouwt iedereen er op dat het team voor het teamresultaat gaat Kent iedereen elkaars kwaliteiten en valkuilen? Vangt men elkaar op als het nodig is? Is de visie op het resultaat en op de wijze waarop het resultaat gehaald gaat worden consistent?

Teamcoaching

Met behulp van gedragsstijl profielen begeleidt de coach het team om te groeien tot een top team. Als het topteam er staat zorgt de coach dat het team in optimale conditie blijft. Elkaar beter leren kennen, de doelen en resultaten helder maken, keuzes maken en jezelf kwetsbaar uitspreken, zijn enkele onderdelen waarin een teamcoach het team ondersteunt.Matten

Naast kennis van de gedragsstijlen, waarmee het team letterlijk op de kaart gezet wordt heeft de coach ook zicht op de teamfases. Weerstand en lastige momenten vormen normale onderdelen van de teamontwikkeling. Je kan daar als teamlid van schrikken. Toch moet je je eerder zorgen maken als er geen conflictsituaties in de opbouw van het team voorkomen. De conflicten zorgen immers voor scherpte. De teamcoach helpt je om in te zien en te beleven dat het constructief is om ook een stevige storm te hebben.

MapsTell als tool

MapsTell12MapsTell als tool voor teamcoaching is heel prettig. Omdat je met de verschillende gedragsstijlen letterlijk op de kaart gaat staan ontstaat er ruimte voor een oordeelsvrije dialoog. Dit bevordert het vertrouwen. Ook geeft de positionering op de mat een visuele ervaring die het inzicht bevordert.

Kies een goede coach voor jouw team

Welke coach het beste bij jouw team past bepalen we op basis van een gesprek. Op basis van de fase van het team, de samenstelling van het team en de uitdaging waar het team voor staat kiezen we de best passende coach voor jouw situatie.

Maak vrijblijvend een afspraak om te sparren over de beste oplossing voor jouw team.

Coaching nodig? Stel je vraag!

Het onderstaande formulier zorgt ervoor dat je direct met ons in contact komt.