Wandelcoaching

Wandelcaching en rustige manier van verdiepen? Persoonlijke groei doormaken is stukken eenvoudiger met behulp van een coach. Soms zitten er (voor jezelf) verborgen blokkades die jouw ontwikkeling in de weg staan. Soms moeten er fundamentele keuzes gemaakt worden terwijl jij niet weet wat jouw fundament eigenlijk is. IMG_8998Wellicht loop je er tegen aan dat je vastloopt op je werk omdat je moeite hebt met het hanteren van jouw eigen grenzen. De redenen om een coach in te schakelen om jouw professionele ontwikkeling te bevorderen zijn legio. Nu kan je met een coach overal aan de slag. Met een coach de natuur in en kiezen voor wandelcoaching heeft een aantal voordelen.

De natuur in

Jezelf laten coachen tijdens een wandeling heeft een aantal grote voordelen. Allereerst ben je in de vrije natuur en wordt je niet gestoord door de hectiek van het kantoor. De energie die in de natuur naar boven komt stelt je meer open om dicht bij jezelf te komen. Met name voor mensen met hoog-sensitieve kenmerken is dit een enorme winst.IMG_8997

Ook zit de vrije natuur vol met symbolen die gebruikt kunnen worden om de coachingsvragen mee te verhelderen. De coach weet dit in te zetten zodat je intenser aan de slag kan met jouw vraagstuk zonder dat dit je te zwaar belast.
In de natuur kom je sneller op een dieper niveau waardoor de problematiek fundamenteler aangepakt kan worden. Daarnaast zorgt beweging tijdens de coaching er voor dat denken en voelen meer geïntegreerd wordt.

Is wandelcoaching wat voor jou?

Wil je een afspraak maken voor een kennismakingssessie bel dan 030 666 88 05

Coaching nodig? Stel je vraag!

Het onderstaande formulier zorgt ervoor dat je direct met ons in contact komt.