Acteur op kantoor

Trainen is zo’n gedoe. Je gaat er naar toe zit de hele dag in een muf zaaltje en uiteindelijk heb je één hoogtepunt waarop jij samen met de acteur dat ene rollenspel doet. Perfect wordt de vinger op de zere plek gelegd en die twintig minuten hebben zo veel waarde dat je er graag de hele dag voor op pad bent geweest….

Dat moet toch anders kunnen. Efficiënter en net zo persoonlijk.

Ontwikkelspeelplaats Timemanagement van het Trainingsbureau in Villa Mooi Zeist

Hoewel we overtuigd zijn van de effecten van het bekijken van rollenspellen, en het diep doorleven van theorie, praktijk en de dialoog over de koppeling tussen theorie en praktijk, is het onze overtuiging dat timing van training en dosering van training de effectiviteit enorm kan vergroten.

Verrassend doelgericht, een acteur op kantoor

Een acteur op kantoor, die de hele dag aanwezig is om in rollenspellen gedrag te leveren om mee te oefenen levert in korte tijd effectieve training. Door dit bijvoorbeeld om de twee weken te doen kan je in een hoog tempo jouw persoonlijke doelen waarmaken. Je traint alleen dat stukje wat voor jou waardevol is. Eventueel met video vastlegging waardoor de feedback persoonlijk en zeer concreet wordt.
Om beurten kunnen meerdere mensen vanuit het team even de kantoorvloer verlaten om met de acteur te sparren.

Deze dienst is met name aan te bevelen als aanvulling op eerder gedane training waarin theorie en praktijk aan elkaar gekoppeld zijn.

Praktisch:

Je hebt al een acteur op kantoor vanaf € 700,- per dagdeel

Vraag je je af of deze dienst past bij jouw vraagstuk, neem dan vrijblijvend contact met ons op, we komen graag langs om het vraagstuk te bespreken en de mogelijkheden te verkennen.