Theatersport

 

Leer de essentie van theatersport

Improvisatie theater is een discipline binnen het theatervak waarbij korte vermakelijke scènes gespeeld worden op basis van improvisatie.  Je moet hierbij spelen met emoties, samenwerken, luisteren naar elkaar en in het “hier en nu” blijven. Er zijn een aantal wetmatigheden die, als je jezelf daaraan houdt, in staat stellen om het publiek te vermaken. Zelfs als je van nature geen podiumdier bent ben jij ook in staat om dit voor elkaar te krijgen.Verjaardag3

Vermakelijk en leerzaam

Een workshop theatersport laat mensen grenzen verleggen. Schroom wordt op een haast onzichtbare manier van je afgelegd en zonder dat je het zelf door hebt sta je aan het einde van de workshop met veel plezier in de schijnwerpers. Podiumangst verdwijnt als sneeuw voor de zon. Fouten maken is ineens niet meer erg en de creativiteit en oplossingsgerichtheid viert hoogtij. De wetten van theatersport zijn te vertalen naar de werkpraktijk. Door die vertaalslag te maken leer je hoe je met jouw team effectiever kan communiceren. Je leert hoe je de kracht van ideeen samen groter kan maken in plaats van afbreken en blokkeren. Je leert de mogelijkheden te vergroten.

Voor wie?

De workshop is voor iedereen vermakelijk, ongeacht leeftijd en werk en denkniveau. Er zit een enorme meerwaarde in de workshop voor mensen die “te veel” in hun hoofd zitten. Analisten, strategie- consultants en andere “denk”werkers kunnen heel veel groeien in effectiviteit door de wetten van improvisatietheAssociate Ontmoetingdag 02ater te vertalen naar hun werkpraktijk.

Praktisch

De minimale groepsgrootte is 6 tot een maximum van 16 per groep. Bij meer dan 16 deelnemers wordt de groep opgesplitst in meerdere groepen zodat er groepen van maximaal 16 deelnemers per trainer ontstaan. Het is dan erg leuk om een gezamenlijke afsluiting te hebben waarin de groepen tegen elkaar strijden om het hardste applaus.
De minimale duur van de workshop is 2,5 uur.
Het inpassen van deze workshop in een breder teambuildingsprogramma is uitstekend te doen.

Neem voor meer informatie contact op met:

Arco Kats. Arco.kats@hettrainingsbureau.nl – 06 24572943

Natascha Vale. Natascha.vale@hettrainingsbureau.nl – 06 51227155