Hier vindt u een aantal trainingen van Het Trainingsbureau. Alle thema’s kunnen in een workshop, training of traject worden vormgegeven. Met andere woorden: in een korte inspiratiesessie, in een uitgebreide training of in een langer-termijn-traject met meerdere momenten. Op welke wijze kunnen we u ondersteunen?

 

Fouten leren maken

Fouten leren maken

Waar heb je fouten leren maken? Gemiddeld bedragen faalkosten bij organisaties zo’n vijf á vijftien procent van de omzet.

Creeer meer werkplezier

Creeer meer werkplezier

Met een box vol werkplezier kom je tot betere resultaten en meer werkplezier.

Gifpijlen, stijlen in communicatie

Gifpijlen, stijlen in communicatie

Ook last met de niet uitgesproken zaken in communicatie? Een team reageert anders dan gewenst? Wat zijn de informele communicatie lijnen?

Leiderschap Academy

Leiderschap Academy

De Leiderschap Academy is een maatwerk academy waarbij onderwerpen als gedrag, leiderschap, strategie beinvloedingsstylen en teameffectiviteit de revue passeren.

Insights Discovery, daar krijg je een kleur van.

Insights Discovery, daar krijg je een kleur van.

Ben jij je bewust van je eigen voorkeursstijl? Loop je wel eens tegen communicatieproblemen aan? Welke kleur zou je jezelf geven? Insights Discovery helpt.

Stop selling, make friends

Stop selling, make friends

Stop selling, make friends. Wanneer je altijd op de verkoop gericht bent zul je niet snel iets verkopen, is de stelling in deze training.

Presenteren met energie

Presenteren met energie

Wilt u weten hoe u uw publiek kunt blijven boeien? Hoe u ervoor zorgt dat mensen aan uw lippen hangen en bovendien uw verhaal onthouden? Presenteren met energie dus.

Revitaliseren van waarden

Revitaliseren van waarden

In de organisatie zijn in het verleden kernwaarden afgesproken. Deze waarden zitten goed tussen de oren van de medewerkers en managers uit het verleden. Revitaliseren van waarden is per bedrijfsfase en periode belangrijk.

Zakelijk flirten

Zakelijk flirten

Weet jij hoe je overkomt op anderen? Hoe maak je nu echt contact en laat je een goede indruk achter? Wat is de impact van flirten op de ander? De training zakelijk flirten brengt uitkomst.

Authentiek Leiderschap

Authentiek Leiderschap

Waar ligt je leiderschap? Hoe authentiek ben je? Met de training Authentiek Leiderschap kom je erachter. Houd het dichtbij jezelf.

Ik wil feedback

Ik wil feedback

Vindt u feedback geven soms ook zo lastig? Gaat u in de verdediging als iemand u feedback geeft? Zou u vaker willen uitten wat u ziet of ervaart?

Team op de kaart

Team op de kaart

Breng je team letterlijk in kaart. Met de MapsTell methode worden de deelnemers op basis van een DISC vragenlijst op gedrag in kaart gebracht. Het team maakt de kaart compleet.

Fish training

Wilt u meer Passie, Plezier & Energie? Zoekt u een speelse manier, om soms wat zwaardere onderwerpen als gedrag, kernwaarden of klantbeleving vorm te geven? Wil je je team een energyboost geven, waarbij op luchtige wijze ook serieuzere zaken aangeraakt worden? Werk dan aan Passie, Plezier & Energie op het werk met de wereldberoemde FISH! filosofie.

Visie ontwikkelen

Visie ontwikkelen

Een visie verkennen. Een beeld van de ander

Drijfveren ontdekken

Drijfveren ontdekken

Wat drijft je? Wat zijn je drijfveren? Op welke wijze dragen deze bij tot jouw beeld op de werkelijkheid? Je drijfveren ontdekken.