Zakelijk flirten

Weet jij hoe je overkomt op anderen? Hoe maak je nu echt contact en laat je een goede indruk achter? Wat is de impact van flirten op de ander? En wat is nu eigenlijk het verschil tussen mannen en vrouwen hierin? Als je wilt weten hoe je met kleine dingen een grote impact kunt maken, kom dan ook ontdekken tijdens de gezellige, interactieve workshop “zakelijk” flirten. Leuk om zakelijk te doen, zeker ook voor een teamuitje!

Na een korte ontvangst ga je met elkaar kennis op doen van de wereld van het “zakelijk” flirten. Er komen theorie en voorbeelden aan bod en…. natuurlijk ga je met elkaar in een ontspannen sfeer ook oefenen! Het leuke van deze workshop is dat hij de theorie van non-verbale communicatie combineert met de kracht van luisteren en de ander blij maken. Je gaat hierbij leren echt contact te maken! Na afloop kun je tijdens de borrel met elkaar stiekem nog een beetje verder oefenen. We zijn benieuwd naar de resultaten!

Inhoud van zakelijk flirten

De inhoud bestaat uit:

  • Ontspannen introductie en kennismaking;
  • Theoretische onderbouwing van verbale en non-verbale communicatie met hierbij filmpjes en foto’s om dit te verduidelijken. In de theoretische onderbouwing gebruiken we voorbeelden uit het privé flirten die we vertalen naar een zakelijke omgeving;
  • Diverse groepsoefeningen waarbij men oefent met: Wat werkt bij mannen en vrouwen. En wat niet! – Oefenen met de diverse vormen van flirten.

Na de training

  • Kunt u op basis van non-verbale communicatie de ander beter inschatten;
  • Bent u in staat aanmoediging- en stopsignalen te herkennen en zelf duidelijker te geven;
  • Bent u beter in staat het eerste contact te leggen, een fijn gesprek te voeren en goed afscheid te nemen;

Met andere woorden te weten hoe u indruk kunt maken op uw gesprekspartners dmv de aloude flirt technieken.

Praktisch

Deze workshop duurt ongeveer 3-4 uur. We hanteren een maximum van 30 personen per trainer, zodat iedereen adequaat aan bod komt. Aandachtspunt bij deze workshop is de samenstelling van de groep. De workshop werkt het beste bij 50-50 verdeling van mannen en vrouwen.

Contactpersoon

HetTrainingsbureau.nl werkt met associates die als trainer specialist zijn op een bepaald trainingsgebied. Voor deze training kunt u contact opnemen met: