Een nieuwe beursgang met een box vol werkplezier

Nu leert ons dat de PR stunt van Tony Chocolonely om te spotten met naar de beurs tot wat kritiek kan leiden. Toch willen we ook melden dat we er weer klaar voor een nieuwe beursgang zijn. En wel met een heel mooi nieuw product: de box vol werkplezier. In een veranderende wereld waar werkstress en werkdruk hoog is, mag het wel een stukje leuker. Tijdens de komende HR live beurs op 12 oktober aanstaande wordt de box gepresenteerd, geven we een sneakpreview training en mag iedereen er mee kennis maken. Kom je ook?

De box vol werkplezier

De Box Vol Werkplezier is een traject dat zowel training, advisering als een spel bevat. Het daagt management en teams uit om op energieke en actieve wijze samen deze cultuur te creëren. De kracht van spelen staat hierin centraal, waarbij jij als collega/manager op luchtige en originele wijze anderen activeert.

De Box vol Werkplezier brengt:     

  • Inzicht in de betrokkenheid & energie in je team op 4 verschillende pijlers;
  • Een gericht plan van aanpak om de cultuur een boost te geven op het gebied van binden & boeien;
  • Teamleden die zelf verantwoordelijk gemaakt worden voor de werkcultuur en hun rol hierin;
  • Een management wat zelf in staat is medewerkers te ondersteunen in deze verandering;
  • Een organisatie met een cultuur waar mensen met plezier werken en daarmee zicht op betere prestaties van de organisatie.

Een methodiek die niet stopt na de trainingsdag(en), maar met een duidelijk plan van aanpak in de maanden daarna om gezamenlijk of zelf verder met werkplezier aan de slag te gaan. Daarmee wordt er een blijvende verandering in gang gezet. 

Inspiratieavonden

We hebben de komende maanden ook inspiratieavonden met de Box vol Werkplezier klaar staan. Kijk in onze agenda voor deze speciale momenten, waar je met zeer gereduceerd tarief kennis mee kunt maken. Het is tijd voor plezier, ook op het werk.

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter