Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Inspiratieavond De Foutenfabriek

25 januari 2017 | 19:00 tot 22:00

€35
Inspiratieavond De Foutenfabriek

Duik in de wereld van het positief naar fouten kijken met de Inspiratieavond De Foutenfabriek.

Alles is mogelijk…

We leven in een geweldige tijd. ‘Alles is mogelijk’ is iets wat je vaak hoort. Net als ‘Succes is een keuze’. De rode draad is dat jij zelf de regisseur bent van je eigen leven. Jij trekt aan de touwtjes. Maar wanneer succes een keuze is, is falen dat ook. Jij bent de regisseur, maar als het even niet lukt? Dan zal het wel je eigen schuld zijn. Deze visie op onze maatschappij zorgt voor een torenhoge prestatiedruk, die weer leidt tot veel stress. Als je altijd maar bezig bent met presteren en laten zien wat je allemaal kunt en hebt bereikt, dan is fouten maken verschrikkelijk.

Hoe kan het anders? 

Je kunt ook anders omgaan met prestatiedruk en je eigen ontwikkeling. Er is een manier waarop jij beter kunt presteren zonder extra stress. Als je dit toepast is het mogelijk om meer zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen op te bouwen. Je kunt daardoor veel relaxter werken, terwijl je ook meer plezier ervaart.

Vijf tot vijftien procent van de omzet

Zo hoog zijn de faalkosten in een organisatie meestal. Dit zijn alle kosten die gemaakt worden doordat dingen niet gaan zoals gepland. Denk aan extra loonkosten, kosten van ziekteverzuim, gemiste omzet en klanten die je kwijtraakt.

Hoe verlaag je deze kosten?

De luchtvaart en de medische wereld hebben een methode ontwikkeld. Door het toepassen van deze methode is het aantal calamiteiten afgenomen in de luchtvaart. Er zijn minder ongelukken gebeurd en minder doden gevallen. De medische wereld heeft deze methode sinds een jaar of tien ook ontdekt. Sindsdien maken ze minder fouten en zijn de resultaten van de operaties verbeterd. Deze methode is één op één te kopiëren naar andere branches. Pas dit toe binnen jouw bedrijf en jullie gaan minder fouten maken.

 Wat je leert tijdens de Inspiratieavond De Foutenfabriek

  • Hoe kijk je positief naar fouten?
  • Hoe kun je beter omgaan met prestatiedruk?
  • Hoe verlaag je de faalkosten van een organisatie?

Hoe gaan we het leren?

De inhoud van het programma is gebaseerd op sterk wetenschappelijk onderzoek in combinatie met de laatste ontwikkelingen uit de luchtvaart en de medische wereld. Daarbij vinden wij dat leren ook leuk moet zijn. De theorie wordt daarom verpakt in speelse oefeningen uit de theatersport. We gaan een hoop plezier maken en ervaren hoe het is als je fouten mág maken!

Over de trainer

Frank Deuring is de faalexpert van Het Trainingsbureau. Met zijn bedrijf de FoutenFabriek doet hij al vijf jaar onderzoek naar hoe je positief naar fouten kunt kijken. In 2011 is hij afgestudeerd aan de beste HRM-opleiding van Nederland. Daarnaast heeft hij vijf jaar ervaring als stand-upcomedian. Dit zorgt ervoor dat hij een beladen onderwerp op een luchtige manier kan brengen.

Afmelden kan tot 7 dagen van te voren.

 

Gegevens

Datum:
25 januari 2017
Tijd:
19:00 tot 22:00
Kosten:
€35
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Organisator

Frank Deuring
E-mail:
frank.deuring@hettrainingsbureau.nl
Website:
www.foutenfabriek.nl

Locatie

HNK Utrecht Centraal Station
Arthur van Schendelstraat 650
Utrecht, Utrecht 3511 MJ Nederland
+ Google Maps