Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Inspiratieavond De Fouten Fabriek

20 september 2017 | 19:00 tot 22:00

€35
Inspiratieavond De Foutenfabriek

Vijf tot vijftien procent van de omzet

Zo hoog zijn de faalkosten in een organisatie meestal. Dit zijn alle kosten die gemaakt worden doordat dingen niet gaan zoals gepland. Denk aan extra loonkosten, kosten van ziekteverzuim, gemiste omzet en klanten die je kwijtraakt.

Hoe verlaag je deze kosten?

De luchtvaart heeft in de jaren 70 een methode ontwikkeld. Door het toepassen van deze methode is in deze sector het aantal calamiteiten afgenomen. Er zijn minder ongelukken gebeurd en minder doden gevallen. De medische wereld heeft deze methode sinds een jaar of tien ook ontdekt. Sindsdien maken ze minder fouten en zijn de resultaten van de operaties verbeterd. Deze methode is één op één te kopiëren naar andere branches. Pas dit toe binnen jouw bedrijf en jullie gaan minder fouten maken.

Wat gaan we leren?

  • Hoe kijk je positief naar fouten?
  • Wat is de magische methode om te leren van fouten in een organisatie?
  • Hoe verlaag je de faalkosten van een organisatie?

Hoe gaan we het leren?

De inhoud van het programma is gebaseerd op sterk wetenschappelijk onderzoek in combinatie met de laatste ontwikkelingen uit de luchtvaart en de medische wereld. Daarbij vinden wij dat leren ook leuk moet zijn. De theorie wordt daarom verpakt in speelse oefeningen uit de theatersport. We gaan een hoop plezier maken en ervaren hoe het is als je fouten mág maken!

Na afloop?

Na afloop is er een begin gemaakt om positief naar fouten te kijken. Dit zorgt dat je makkelijker fouten gaan delen met je omgeving. Juist door fouten te delen en elkaar aan te spreken is het mogelijk om veel te leren. Fouten worden niet nog eens gemaakt, wat zorgt dat het werken prettiger kan worden. Daarbij kunnen ook minder kosten gemaakt worden als fouten niet opnieuw worden gemaakt. “Wie geen fouten maakt, maakt helemaal niets”. Door positief naar fouten te kijken kunnen alle deelnemers van deze inspiratieavond een boost krijgen in hun ontwikkeling.

Over de trainer

Frank Deuring is de faalexpert van Het Trainingsbureau. Met zijn bedrijf de FoutenFabriek doet hij al vijf jaar onderzoek naar hoe je positief naar fouten kunt kijken. In 2011 is hij afgestudeerd aan de beste HRM-opleiding van Nederland. Daarnaast heeft hij vijf jaar ervaring als stand-upcomedian. Dit zorgt ervoor dat hij een beladen onderwerp op een luchtige manier kan brengen.

Inschrijven

 

Gegevens

Datum:
20 september 2017
Tijd:
19:00 tot 22:00
Kosten:
€35

Organisator

Frank Deuring
E-mail:
frank.deuring@hettrainingsbureau.nl
Website:
www.foutenfabriek.nl

Locatie

HNK Amsterdam Arena
Burgemeester Stramanweg 102
Amsterdam, 1101AA Nederland
+ Google Maps