Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Masterclass de essentie van leren: “De avond van de leerwens”

9 mei 2017 | 18:30 tot 22:00

€75,

Masterclassreeks: De essentie van leren

De avond van de leerwens

 

Je zit in een spagaat. De opdrachtgever heeft aangegeven wat hij wenst en wat hij wil dat de deelnemers daarvan gaan leren. Daar heb je jouw programma op afgestemd. In de training blijkt echter dat de deelnemers andere wensen hebben. Dit levert flink wat weerstand op bij de gemotiveerde deelnemers. Hoe gaat je daarmee om? Naast de gemotiveerde deelnemers heb je ook nog een club deelnemers die minder gemotiveerd is. Hoe verenig je al die mensen en belangen?

 

Gelukkig valt dit te leren. Je kunt leren hoe je omgaat met verschillende leerwensen. Daarbij kun je ook leren hoe je omgaat met weerstand van de deelnemers, zodat jouw deelnemers en de opdrachtgever fan van jou worden. Wil jij dit allemaal leren? Dan ben je welkom bij onze derde Masterclass.

 

Dinsdag 9 mei: De derde Masterclass uit de reeks ‘De essentie van leren’:
‘De avond van de leerwens’

 

 

Voor deze avond hebben we twee speciale Mystery Masters

De Masters gaan in op het achterhalen van de individuele leerwensen van de deelnemers. Deze leerwensen kunnen in de ogen van de opdrachtgever verschillen van het doel van de training. Daarnaast bespreken zij het omgaan met weerstand bij deelnemers en deelnemers die er liever niet zouden zijn. Het verenigen van verschillende leerwensen in je training leidt tot een optimale leerervaring voor de deelnemers én een tevreden opdrachtgever.

 

Wat krijg je allemaal tijdens de Masterclass?

  • Een inspirerende avond met nieuwe inzichten;
  • Kennis die je de volgende dag kunt toepassen;
  • De mogelijkheid om te sparren met andere professionals;
  • Een boost voor je gespreksvaardigheden;
  • Heerlijke broodjes.

 

Over Het Trainingsbureau

Wij geloven dat verwondering de basis is voor samenwerken en tot nieuwe inzichten komen. We willen mensen stof tot nadenken geven en we willen dat ze zich blijven verwonderen.

 

Verbinden is voor ons erg belangrijk. Zowel met onze opdrachtgever, waar we de vraag achter de vraag willen begrijpen en met een maatwerkoplossing komen, als met de deelnemers, waar we hun leer- of weerstand willen begrijpen en samen de uitdaging aangaan.

 

Vrijheid is voor ons als zelfstandig ondernemers erg belangrijk. Onze coöperatieve manier van werken geeft alle aangesloten trainers de vrijheid om als ondernemer te opereren, maar dan wel in de verbinding die voor hen wenselijk is.

 

Investering in ontwikkeling

De investering voor deze Masterclass bedraagt € 75,-. Het is mogelijk om een strippenkaart af te nemen. Voor vijf Masterclasses betaal je dan € 250,-. Klik hier voor de voucher voor vijf masterclasses de essentie van leren. 

 

Praktisch

Het nieuwe kantoor te Utrecht (HNK).

Arthur van Schendelstraat 650
3511 MJ Utrecht

 

18:30 uur – Ontvangst met een heerlijk broodje
19:00 uur – Start
22:00 uur – Einde met een slotdrankje

Let op! Na afloop loop je geïnspireerd naar buiten om alle toffe geleerde dingen zo snel mogelijk toe te passen.

Wat vond deelnemer Saniye van de eerste masterclass?

In de masterclass legden trainers Arco Kats en Anita van Veen op een vlotte, interactieve manier hun zelfontwikkelde leerstijlenmodel uit aan professionals op gebied van training en coaching. 
Ik wil naast mijn werk als trainingsactrice ook graag als trainer/coach aan de slag en wil daarin bijscholing. Om mezelf nieuwe leerstof eigen te maken is het heel fijn om nu te weten hoe ik dit het best kan aanpakken.
Ik ging de masterclass in met professioneel doel om naar behoeften van de ander te kijken in trainingsverband, maar kreeg als mooie bijkomstigheid dat ik er ook voor mezelf handvatten uithaal!

Inschrijven:

Gegevens

Datum:
9 mei 2017
Tijd:
18:30 tot 22:00
Kosten:
€75,
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Organisator

HetTrainingsbureau.nl
Telefoon:
030-6668805
E-mail:
info@hettrainingsbureau.nl
Website:
www.hettrainingsbureau.nl

Locatie

HNK Utrecht Centraal Station
Arthur van Schendelstraat 650
Utrecht, Utrecht 3511 MJ Nederland
+ Google Maps