Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Masterclass de essentie van leren: “De dynamiek van groepen”

14 november 2017 | 18:30 tot 22:00

€75,

Masterclassreeks: De essentie van leren

De dynamiek van groepen

In elke groep speelt een bepaalde dynamiek. Of je nu werkt met collega’s die elkaar al kennen of groepen deelnemers die elkaar nog niet kennen: je kunt niet om de interactie tussen de deelnemers heen. Dit kan het leerproces versnellen, verstevigen en bekrachtigen. Maar soms ook behoorlijk in de weg zitten en zelfs hinderen. Wat kun je als trainer doen om de groepsdynamica te beïnvloeden?

Dinsdag 14 november: De zesde Masterclass uit de reeks ‘De essentie van leren’:

‘De dynamiek van groepen’

Tijdens de masterclass zullen we een aantal factoren en psychologische theorieën onder de loep nemen met betrekking tot groepsdynamica. Wat maakt dat iemand wel of niet onderdeel is van de groep? En zich wel of geen onderdeel voelt?
Wat kun je als trainer doen om de dynamiek van de groep te achterhalen? En hoe creëer je vervolgens een gezonde leeromgeving voor alle deelnemers?
Kortom: hoe laat je de groepsdynamiek voor je werken?

Dat elke groep weer anders is hoeven we niemand te vertellen. Wat gaan we behandelen in deze Masterclass? De verschillen bij trainingen met een open of gesloten inschrijving en gelijke functies of aanwezigheid van leidinggevenden binnen de groep. We gaan in op deze verschillen en wat jij als trainer kunt bijdragen aan bijvoorbeeld de sfeer, de veiligheid en het vertrouwen in de groep. Omgaan met eventuele weerstand, dicht bij jezelf blijven en toch afstand kunnen bewaren. Dat is de kunst!

Wat krijg je allemaal tijdens de Masterclass?

  • Een inspirerende avond met nieuwe inzichten;
  • Kennis die je de volgende dag kunt toepassen;
  • De mogelijkheid om te sparren met andere professionals;
  • Een boost voor je gespreksvaardigheden;
  • Heerlijke broodjes.

Over Het Trainingsbureau

Wij geloven dat verwondering de basis is voor samenwerken en tot nieuwe inzichten komen. We willen mensen stof tot nadenken geven en we willen dat ze zich blijven verwonderen.

Verbinden is voor ons erg belangrijk. Zowel met onze opdrachtgever, waar we de vraag achter de vraag willen begrijpen en met een maatwerkoplossing komen, als met de deelnemers, waar we hun leer- of weerstand willen begrijpen en samen de uitdaging aangaan.

Vrijheid is voor ons als zelfstandig ondernemers erg belangrijk. Onze coöperatieve manier van werken geeft alle aangesloten trainers de vrijheid om als ondernemer te opereren, maar dan wel in de verbinding die voor hen wenselijk is.

Investering in ontwikkeling

De investering voor deze Masterclass bedraagt € 75,-. Het is mogelijk om een strippenkaart af te nemen. Voor vijf Masterclasses betaal je dan € 250,-. Klik hier voor de voucher voor vijf masterclasses de essentie van leren. 

 

Praktisch

Het nieuwe kantoor te Utrecht (HNK).

Arthur van Schendelstraat 650
3511 MJ Utrecht

 

18:30 uur – Ontvangst met een heerlijk broodje
19:00 uur – Start
22:00 uur – Einde met een slotdrankje

 

Let op! Na afloop loop je geïnspireerd naar buiten om alle toffe geleerde dingen zo snel mogelijk toe te passen.

Inschrijven

Gegevens

Datum:
14 november 2017
Tijd:
18:30 tot 22:00
Kosten:
€75,
Evenement Categorie:

Organisator

HetTrainingsbureau.nl
Telefoon:
030-6668805
E-mail:
info@hettrainingsbureau.nl
Website:
www.hettrainingsbureau.nl

Locatie

HNK Utrecht Centraal Station
Arthur van Schendelstraat 650
Utrecht, Utrecht 3511 MJ Nederland
+ Google Maps