Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Workshop Personal Mapping

29 mei 2018 | 19:00 tot 22:00

€35

In samenwerking met MapsTell organiseert HetTrainingsbureau de Workshop Personal Mapping. Door twee trainers (Moniek Berende en Richard Haeck) word je meegenomen in de wereld van verschil. Je ontdekt jouw eigen plek op de wereld van verschil waar jij je met jouw persoonlijke voorkeursgedrag thuis voelt. Ook leer je reizen naar andere gebieden in de wereld van verschil zodat je meer inzicht krijgt in ander gedrag. Dit inzicht helpt je om jezelf prettiger te voelen als je geconfronteerd wordt met andere gedragsstijlen, en het helpt je om meer invloed te kunnen uitoefenen en anderen beter te kunnen bereiken.

Jouw PersonalMap
Iedere deelnemer ontvangt zijn of haar eigen PersonalMap. De plaatsnamen op deze kaart vertellen alles over jouw gedragsstijl, hoe anderen jouw gedrag kunnen ervaren en wat jouw valkuilen zijn. Deze kaart zegt dus niet alleen waar je bent, maar ook wie je bent! Na de workshop heb je meer zelfinzicht en inzicht in de verschillende gedragsstijlen van het DISC model.
PersonalMapping wordt ingezet bij diverse soorten gedragsinterventies. Denk hierbij aan persoonlijke effectiviteit in bewustwording van jezelf, interpersoonlijke communicatie tussen mensen en aan teameffectiviteit voor teams. De inzet betreffende leiderschap en verkoop zijn onderdelen van ProfessionalMapping.

Jouw voordeel
Normaal investeer je € 85,- voor een workshop. Voor deze open inschrijving betaal je € 35,-. Wij laten je namelijk graag kennismaken met met PersonalMapping en de MapsTell Guides. Tijdens de workshop leer je daarnaast:

Meer over je eigen gedragsstijl;
Andere gedragsstijlen te herkennen;
De uitersten in de Wereld van Verschil.

Deze workshop wordt in samenwerking met MapsTell georganiseerd, aanmelden verloopt via MapsTell.

Aanmelden voor deze avond verloopt via de MapsTell organisatie.

Schrijf je in via deze link!

Gegevens

Datum:
29 mei 2018
Tijd:
19:00 tot 22:00
Kosten:
€35

Organisator

HetTrainingsbureau.nl
Telefoon:
030-6668805
E-mail:
info@hettrainingsbureau.nl
Website:
www.hettrainingsbureau.nl

Locatie

HNK Amsterdam Houthavens
Van Diemenstraat 20
Amsterdam, Noord Holland 1013CP Nederland
+ Google Maps