Home Evenementen Kennismaking MapsTell Open Inschrijving
Categorie

Datum

aug 04 2020

Tijd

Het kan altijd een beetje
19:30 - 22:30

Kennismaking MapsTell Open Inschrijving

Ga mee op reis door de Wereld van Verschil en ontdek je eigen gedragsvoorkeur. Op basis van 24 vragen wordt je eigen PersonalMap samengesteld. Door middel van de associatieve cartografie leer je wat de voorkeuren van gedrag zijn. In de workshop krijg je uitgebreide uitleg over het onderliggende model (DISC). Daarnaast wordt op een interactieve wijze uitgelegd was dit het voorkeursgedrag in de samenwerking met andere betekent.

Kennismaking MapsTell

Wat is de inhoud van de workshop? Aan het begin wordt op een speelse wijze uitgelegd wat de diverse rijken, gebieden en vooral ook inwoners met zich mee dragen. In het tweede deel ga je je eigen PersonalMap bekijken. Hieruit ga je zelf de talenten en valkuilen halen. Ook leer je hoe je met de tegenovergestelde stijl het beste om kunt gaan. Want juist de tegenovergestelde zit vaak in je allergie. In een mix van theorie en toepassing vliegt de training voorbij, dat beloven we je.

Opbrengt van de training

Kortweg neem je de volgende zaken mee:

  • Inzicht in je eigen voorkeursgedrag;
  • Kun je andermans gedrag beter begrijpen;
  • Weet je waar je bij jezelf op moet letten om je regenachtige dag te voorkomen.

Tijd dus om in te schrijven.

Inschrijven en kosten

Voor deze training kun je hieronder inschrijven. De training vertegenwoordigd een waarde van 275 euro. In dit geval, vanwege de kennismaking, betaal je 45 euro. Het bedrag is inclusief locatie, koffie/thee en iets lekkers erbij. Gun jezelf een mooi leermoment.