Wie geen dromen heeft, heeft evenmin een werkelijkheid

Wie geen dromen heeft, heeft evenmin een werkelijkheid – Karel Boullart – auteur en filosoof

Dromen

Welke dromen heb jij? Waar droom je misschien niet ’s nachts van, maar wat zou je wensen te bereiken? Nu in de tweede week van het nieuwe jaar is de reflectie en stilstaand vervangen door drukte en snelheid. Welke zaken neem je je voor? Als je het kunt dromen kun je het. Ook een mooie uitspraak. Alleen de eerste stap is daarmee nog niet gezet.

Vraag jezelf deze week eens af:

  • Waar droom ik van? Waar zou ik nog eens van willen genieten?
  • Waarom wil ik dat bereiken? Wat is de achtergrond hierin?
  • Hoe ga ik dat doen? Wat is de aanpak en het plan?

Wanneer je je droom werkelijkheid wilt maken is het zaak er een plan voor te maken. Een plan waarin je komt tot de uitwerking, visualisatie en vooral ook bewustwording dat de droom werkelijkheid kan en zal worden. Heb je geen dromen? In welke werkelijkheid leef je dan? Mogelijk in die van een ander. Een leven dat je overkomt, in plaats van dat je het zelf regisseert.

Wil je geholpen worden bij het vinden van je droom of droombaan? Laat het weten. De coaches en professionals van HetTrainingsbureau.nl weten jouw droom inzichtelijk te maken.

Quote van de week

Elke woensdag publiceren we een quote van de week ter inspiratie, om over na te denken of direct iets mee te doen. Mocht je er nu iets bijzonders mee gedaan hebben laat dat dan gerust weten. We zien je reactie graag tegemoet. Mocht je een vervolg vragen of willen weten op welke wijze je ermee aan de slag zou kunnen gaan? Dan weten we dat ook heel graag. We helpen dan te komen tot een oplossing. 

De quote van de week komt uit het Verrassend Doelgerichte Spel dat HetTrainingsbureau.nl geproduceerd heeft. Zelf ook een spel verkrijgen? Dat kan via de webshop. Ga naar Webshop HetTrainingsbureau.nl.

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter