HetTrainingsbureau en Upstarters

Upstarters, jouw droomstart in de domstad. Een project van JCI Utrecht  als onderdeel van het 1000 kansen project van JCI Nederland. Op vrijwillige basis organiseert JCI Utrecht een opleidingsprogramma voor mensen die werkzoekend zijn. Jonge mensen die het in zich hebben om een onderneming te starten kunnen in aanmerking komen voor dit unieke programma in Utrecht.

Upstarters

Het tweede seizoen van Upstarters zal zich kenmerken door werkzoekende die zich richten op het opzetten van en bedrijf met potentie tot werkgelegenheid. In het programma komen alle onderdelen, op basis van Business Model Generation, naar voren. Een intensief 10 weekse opleiding waar per onderwerp een specialistische trainer, een trainer met ondernemerservaring op dat gebied, de groep mee zal nemen.

HetTrainingsbureau

Speciaal voor dit project stelt HetTrainingsbureau haar expertise ter beschikking. In de vorm van de hoofdtrainer Richard Haeck enerzijds, maar ook trainers en coaches anderzijds. Immers een coöperatieve vereniging van trainende ondernemers sluit naadloos aan bij een project als dit.

Uw hulp

Wel willen we ook de hulp vragen. Op 5 september is er een introductiedag. Er wordt door Upstarters nog gezocht naar kandidaten. Bent u zelf of kent u iemand die in aanraking wenst te komen voor dit project? Kijk op Inschrijven Upstarters. Let wel de deadline voor inschrijving komt er snel aan.

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter