HetTrainingsbureau gaat naar de beurs

Het trainingsbureau gaat naar de Beurs! Vergroot uw kapitaal! Hettrainingsbureau zal aanwezig zijn op de HR-live. Dat is geen toeval, bij ons gaan de leervragen per opbod. Wij maximaliseren graag het menselijk kapitaal binnen uw organisatie. Rendement is verzekerd.

Naar de beurs

De HR Live op 11 oktober is dé vakbeurs voor HR professionals.  Je vindt ons daar al vóór 9:00 uur en tot ver na 17:00 uur. Natuurlijk ook alle tijd ertussen. Je kunt zelfs deelnemen aan de workshop “Ik begrijp je (niet): Een Wereld van Verschil”. Op basis van de methode van MapsTell wordt hier een foto11interactieve sessie gehouden.

Hettrainingsbureau helpt je om je eigen organisatie in kaart te brengen, en zo optimaal te profiteren van wat uw medewerkers inbrengen. Een van de methodes die we daarbij hanteren is de Wereld van Verschil! Wil je zelf ook een gratis code aanvragen? En je eigen gedrag in kaart brengen?

Vraag een gratis code aan voor PersonalMapping

[contact-form-7 id=”532″ title=”Aanvraag Gratis PersonalMap”]

HR Live

Tijdens de HR Live beurs zijn er workshops die in het programma weergegeven zijn. Bekijk het programma. Natuurlijk biedt de beursvloer ook voldoende inspiratie, inkijk en kansen om als HR professional verder te verdiepen.

 

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter