HR Live inspireert professionals

HR Live inspireert, het is de jaarmarkt voor HR Directeuren, HR Managers en andere professionals van in eerste instantie bedrijven van 100 medewerkers en meer. Andere professionals zijn ook welkom. Door middel van het geven van diverse inspiratie sessies, korte workshops, delen van informatie en een interactief netwerkplein komen de vakgenoten bijeen.

Data: HR Live, dinsdag 11 oktober 2016, Fokkerterminal te Den Haag. 

HR Live Inspireert

HetTrainingsbureau.nl zorgt voor een inspirerende workshop “Ik begrijp je (niet): een wereld van verschil”. Elkaar niet of verkeerd begrijpen zijn grote ergernissen en productiviteitsmissers op de werkvloer. ‘Waarom werken ze niet mee?’,  ‘Onze klanten zijn niet tevreden’, ‘Ik snap je niet’, zijn vuurtoren-oefeningveelgehoord. Reis mee in de Wereld van Verschil en kom bruggen slaan! Kom erachter hoe je mensen en teams in beweging brengt. Meer begrip en inzicht in elkaars behoeften en gedrag betekent beter samenwerken, communiceren en functioneren. Daar plukken medewerkers, managers, HR en klanten de vruchten van! Kortom HR Live inspireert.

Aanwezig

Tevens is HetTrainingsbureau.nl aanwezig met een stand. Wanneer je zelf de bijeenkomst niet volgt maar een PersonalMap wenst te ontvangen kun je hieronder de vragenlijst aanvragen. In samenwerking met MapsTell wordt dat een gratis PersonalMap vervaardigd die tijdens de HR Live opgehaald kan worden. Ook ontvangen we je graag om onze nieuwste programma’s te delen en te onze visie op de essentie van leren uit te leggen. Kom je langs?

Zelf een PersonalMap?

Hieronder vul je de gegevens in en je kunt deze al dan niet op HR Live ophalen.

[contact-form-7 id=”532″ title=”Aanvraag Gratis PersonalMap”]

 

 

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter