Laten inspireren en inspirerend

Ook wij zijn voor laten inspireren. Een goede gewoonte van HetTrainingsbureau.nl is om elk jaar een Inspiratiedag te organiseren. Vaak in co-creatie met andere partijen en in ieder geval en manier om gezamenlijk elkaar tot inspiratie te brengen. Op 8 december was deze Inspiratiedag.

Laten inspireren met ICM

ICM Opleidingen en Trainingen heeft een model gemaakt om ‘transfer’ te meten. Dit is een scan die inzicht geeft in hoe leertrajecten in de organisatie nog meer op zouden kunnen leveren. De ICM Transfer Quickscan is ontworpen naar aanleiding van een businessonderzoek van ICM onder bedrijven en instellingen.

Specifiek heeft Laura van den Ouden van ICM ons meegenomen in een aantal leertrajecten, projecten waarin HetTrainingsbureau.nl zelf haar effect en doel heeft behaald of wenst te behalen.

Laten inspireren met Zakelijk Vloggen

Na de lunch heeft Monique Pals (videomarketing specialist) van PalsProductions de associates meegenomen in de wereld van het zakelijk vloggen. Wat is een Vlog? Waarom zou je Vloggen? En wat zijn de tips en tricks die je daarbij dient te hanteren? Natuurlijk hebben we ook een echte Mannequin Challenge opgenomen.

Een mooie belevenis hoe je met een simpele smartphone reeds inspirerende zaken kunt delen en een echt kanaal op kun bouwen.

Laten inspireren in de keuken

Tot slot hebben we in groepen onze eigen gerechten gemaakt. De locatie en keukens van De Vernissage te Bussum lenen zich daar goed voor. Onder begeleiding van Yvette Magrijn hebben we elkaar verrast, maar vooral hebben we geleerd hoe we zaken met elkaar aanpakken. Zijn dezelfde mensen bij een andere taak in de leiding? Of is de creativiteit hetgeen dat de boventoon voert? Allemaal interessante zaken.

Ben je op basis hiervan geïnteresseerd geraakt om ook associate te worden? Kijk dan op: Over ons. Of in de toekomst een bijdrage leveren aan een Inspiratiedag? Vul dan een contactformulier in.

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter