Lustrumactie, 5 jaar HetTrainingsbureau

Hoera! het Trainingsbureau bestaat 5 jaar! Tijd voor een lustrumactie.

We gaan trakteren met een lustrumactie! Wat 5 jaar begonnen is als een leuk idee aan de keukentafel, is uitgegroeid tot hét Trainingsbureau. We hebben de essentie van leren (terug) gebracht bij de bedrijven die we trainen. Wij zijn trots en dankbaar dat we dit samen met onze klanten hebben bereikt. Een prachtige reden om dat ook samen te vieren.

Want wie jarig is, trakteert!

Uiteraard trakteren we met het beste wat we hebben. We bestaan vijf jaar en voor ieder jaar geven we één workshop weg. Dat zijn dus vijf workshops die we weggeven gedurende 2018.  En jij kunt een bedrijf verrassen. Want jij mag een bedrijf nomineren aan wie we het samen cadeau geven.

WORKSHOP INNOVATIEBOX

  • Wil je je team losmaken om tot innovatieve ideeën te komen?
  • Een gave teambuildingsessie met inhoud?
  • Het team leren dealen met aannames en overtuigingen, die je tegenhouden om ‘out of the box’ te denken?

Ga dan met je team ‘in the box’ De Innovatiebox neemt je mee in een zoektocht naar innovatie. Je moet ‘out of the box‘ denken om ‘in the box’ te komen. In de box, omdat je door middel van een flexibele escaperoom aan de slag gaat, om een schatkist te openen. Je team wordt uitgedaagd in twee teams, om samen op zoektocht te gaan en diverse vraagstukken op te lossen. Hiermee worden de overtuigingen die innovatie kunnen beperken beetgepakt, om vervolgens met het team de vervolg stap te maken en een innovatievraagstuk op te lossen.

Resultaten na de workshop:

  • Het team krijgt inzicht in hun onderlinge communicatie en hun aannames en overtuigingen.
  • Er wordt een innovatievraagstuk van de organisatie stapsgewijs aangepakt.

 

Psst.. De aanmelding is gesloten

Dankjewel voor het aanmelden van genomineerde teams. We hebben meer dan 35 aanmeldingen mogen ontvangen. De genomineerden worden nu door ons gebeld om te toetsen of men tot de finalisten behoort. Alleen teams die ook werkelijk de toegevoegde waarde van de training voor hun team inzien gaan door naar de finale zodat de prijs niet terecht komt bij een team wat niet zit te wachten op een workshop.

Houd ons in de gaten we komen snel met de volgende training waarvoor je weer een team kan nomineren.