Masterclass essentie van leren

Masterclass Essentie van Leren is gericht op delen van kennis en geven van ontwikkeling.

Masterclass essentie van leren

De trainers van Het Trainingsbureau hebben een sterke vernieuwende visie op leren ontwikkeld. Deze visie is tot stand gekomen door jarenlange ervaring en het volgen van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Zo waren wij bijvoorbeeld aanwezig op het grootste congres voor learning and development Learning 2016. Daarnaast mogen we diverse trajecten voor opdrachtgevers invullen waar beklijving en daadwerkelijke prestatie verhoging door opleiden centraal staat. O.a. deze visie delen we graag met andere professionals om verder te helpen in persoonlijke ontwikkeling.

Voor wie zijn de masterclasses?

Deze sessies zijn geschikt voor iedereen die mensen begeleid in hun ontwikkeling. Trainers, coaches en HR professionals. Wat gaan we leren?

  • Wat is de essentie van leren?
  • Hoe leren verschillende mensen?
  • Hoe kun jij als trainer/coach/HR professional daarbij helpen?
  • Hoe doe je dat op een effectieve manier?
  • Hoe zorg je dat mensen ook daadwerkelijk ander gedrag gaan vertonen?

Deze vragen gaan wij samen onderzoeken in de masterclasses: “de essentie van leren”. In 2017 gaan wij in acht sessies op zoek naar deze antwoorden.

Wie geven de Masterclasses?

Twee ervaren trainers van Het Trainingsbureau. Altijd in een co-ocreatie. Daarnaast zijn de andere trainers van HetTrainingsbureau altijd betrokken bij de onderwerpen. Met andere woorden een sterk gevuld programma.

Hoe ga je de deur uit?

Wij bieden je inspiratie. Wij dagen je uit om tot een visie op leren te komen. Daarbij gaan wij je helpen met concrete handvatten en praktijkvoorbeelden. We kauwen niets voor maar dagen je uit om verder te denken. We doen actief. Het kan soms betekenen dat je het met ons oneens bent. Mooi! Dan leren we elkaars perceptie.

Wat gaan we doen?

In totaal zijn er een aantal thema’s. De thema’s en uitleg ervan staan vermeld in de agenda items in de evenementen agenda op deze site. Kijk daarvoor op: wat gaan we doen?