Over ons

HetTrainingsbureau is een coöperatieve vereniging van zelfstandig professionals in het ontwikkelen van mensen. De essentie van leren brengt ons samen.

Over ons

Graag vertellen we persoonlijk meer. Ook geven we enige achtergrond. Onder historie komt men meer te IMG_8965weten over hoe het eigenlijk begon. Van keukentafel tot echt bedrijf. De mensen zijn onze basis. Dat gaat echt over ons. Lees welke associates betrokken zijn. En natuurlijk leggen we onze missie en waarden ook graag uit.

Vijf beloftes

Verder nemen we vijf beloftes mee:

  1. We brengen de essentie van leren (terug);
  2. We maken verbinding;
  3. We geven vrijheid;
  4. We laten verwonderen;
  5. Alle in een actieve en werkbare vorm;

Kortom waar kunnen we deze belofte bij u bij inzetten.

Associate worden

Natuurlijk is het ook mogelijk om aan te sluiten als associate. Periodiek hebben we associate ontmoetingsdagen. Elke potentiële associate heeft een gesprek met een andere associate of bestuurslid. Daarna volgt een tweede gesprek waarin we de zakelijke belangen verder afstemmen. Tot slot is de associate ontmoetingsdag. Hierin vragen we de potentiele associate een stukje training te geven.

Gedurende alle stappen ben je vrij om te kiezen. Wij zijn dat natuurlijk ook. Er zijn dan ook nog geen kosten aan verbonden voor jou.

Wat zijn de voordelen van het associatieschap?
Er zijn een aantal voordelen die je als professional in training en coaching verkrijgt:

  • Je werkt samen met je ‘peers’, een groep gelijkgestemde waar je veel aan kunt vragen, energie kunt halen en waar je mag leren;
  • Je kunt grotere projecten aan doordat je je verenigd;
  • Je krijgt meer uitstraling naar buiten en kunt jezelf nog sterker vermarkten;
  • Je krijgt een inspiratiedag per jaar;
  • Je hebt sterk financieel voordeel wanneer je ook als guide van MapsTell geaccrediteerd wilt zijn;

Het belangrijkste is de samenwerking die je aangaat. Wel vrij en toch verbonden. Je maakt zelf de keuze welke zaken je wel onder de samenwerking brengt en welke je anders doet.