Noël de Rooij

Het is een missie van Noël dat mensen werken naar hun potentieel. Dat zij doen waar ze lol in hebben en goed in zijn. Deze mensen samen vormen succesvolle organisaties. Werken met energie, met plezier en met groei. Samen bouwen, samen mooie resultaten behalen.

Als loopbaancoach begeleidt zij scherp en enthousiast mensen die vastzitten in hun loopbaan om hen hun potentieel te laten zien en hen weer in beweging te brengen. Ze organiseert workshops voor haar klanten waarin de coachees gebruik kunnen maken van de kracht van een groep, als spiegel, adviseur en inspirator.

Altijd met als doel de deelnemers het antwoord te laten vinden op de vraag: ‘Hoe zet ik mijn innerlijke drive, en grootste talenten in om te blijven bouwen, met plezier, en te groeien in mijn loopbaan?’. Als trainer is zij op haar sterkst als ze teams mag begeleiden in hun professionaliteit; de individuele teamleden in persoonlijk leiderschap, als wel het team zelf in hun verbinding. Ook weer met energie en vooral humor. Mensen plezier met elkaar laten maken door middel van spelen loopt als een rode draad door haar werk heen.

Via toegepaste Improvisatie technieken leert zij teams de vaardigheden om om te kunnen gaan met de eisen van de 21e eeuw, zoals omgaan met verandering, vanuit authenticiteit en eerlijkheid samenwerken, verantwoordelijkheid nemen en persoonlijk leiderschap, verbinding maken met elkaar, fouten durven maken, loslaten en focussen op mogelijkheden i.p.v. onmogelijkheden. En al doende vooral ook plezier met elkaar te hebben.

Daarnaast is zij gecertificeerd voor DISC van Discover, en gebruikt ook dit instrument op een speelse manier om mensen & teams te ontwikkelen. Noël weet in korte tijd een veilige sfeer te creëren in haar trainingen, werkt met enthousiasme en energie, maar kan ook bedachtzaam zijn en de diepgang opzoeken als nodig.

Haar achtergrond is projectmanagement, en zo gewend samen te werken, in het bijzonder met Juridische zaken en IT voor de projecten die zij leidde in de film en TV industrie. Haar analytisch en verbindend vermogen zie je nu terug in haar werk als trainer en coach.

SPECIALISME van Noël de Rooij

 • Talentontwikkeling en persoonlijk leiderschap van (young & older) professionals. (HighPotential meets Leermeester)
 • Agile werken, zelfsturende teams, tegen verandering bestendig, door toepassing van de methodiek van Improvisatie technieken
 • Spelen met de kleuren. Gecertificeerd trainer DISC gedragsanalyse en Drijfverenanalyse, via Discover©
 • Coachende en motiverende gespreksvoering voor leidinggevenden
 • Energizing en presentatie kick off’s van trainings programma’s
 • Loopbaan Coaching (ook outplacement) & Talent coaching (met gebruik van RET en Voice Dialogue technieken)

WORKSHOPS VAN NOËL:

 • Wat is mijn talent?
 • Wat wil ik?
 • Van Dromen naar doen! (met gebruik van mindfulness en visualisatie technieken)
 • Flamingo’s zien naast de beren op de weg
 • Theatersport

 

ACHTERGROND

Meer weten over Noël:

Natuurlijk kun je Noël ook direct bereiken via e-mail of telefoon: 06-24243363.