Gratis PersonalMap – Vraag hem nu aan!

In samenwerking met MapsTell mogen we geïnteresseerde een gratis PersonalMap geven. Maak gratis kennis met de producten van MapsTell. Daarbij ontdek je jouw plek in de Wereld van Verschil! Vraag een gratis code aan, vul de vragenlijst in en ontvang direct jouw eigen PersonalMap ter waarde van 50 euro. Zet jezelf letterlijk op de kaart!

PersonalMap

Een PersonalMap is gebaseerd op jouw eigen beeld van je gedrag. Je vult daarbij 24 vragen in, die leiden tot jouw eigen plek in de Wereld van Verschil. Een PersonalMap is 1/16e van deze wereld. Het geeft jouw gedragsvoorkeur, valkuilen en hoe anderen jouw zien weer.

Dit inzicht stelt je in staat het beste uit jezelf te halen en beter samen te werken. De namen van de steden, rivieren, bergen en zeeën op de PersonalMap tonen je in één oogopslag jouw gedragsstijl. Dit wordt ook nog verder uitgelegd in een persoonlijke toelichtingsfilm.

Gratis PersonalMap

Vraag hier een gratis PersonalMap aan.

Hoe in te zetten?

PersonalMapping is in te zetten voor persoonlijke groei en ontwikkeling, teameffectiviteit, sales, leiderschap en alle onderwerpen waarbij gedrag en interactie tussen mensen vraagt om verdieping. Een aantal voorbeelden van trainingen met MapsTell producten zijn:

Meer weten? Vraag het ons direct en neem contact op.