Samenwerking MapsTell

Samenwerken met een sterke partner als MapsTell is voor HetTrainingsbureau op twee manieren van toegevoegde waarde. Allereerst omdat de trainers een gemeenschappelijke inzet van een middel hebben en ten tweede het leidt tot meer zakelijke succes.

MapsTell

MapsTell gelooft in de kracht van visuele en daardoor makkelijk deelbare informatie. Om deze reden hebben wij de zestien gedragsstijlen van het DISC model letterlijk in kaart gebracht. Deze gedragsstijlen matten
zijn verwerkt in de zestien PersonalMaps die samen de Wereld van Verschil vormenDoor het gebruik van dit visuele middel krijgen deelnemers op een toegankelijke en bijzonder leuke manier inzicht in zowel hun eigen als elkaars gedragsstijl.

De achtergrond van het DISC model

De kaarten en producten van MapsTell zijn gebaseerd op het in 1928 door William Marston ontwikkelde DISC model. In zijn werk Emotions of Normal People beschrijft hij hoe emoties van mensen leiden tot verschillen in gedrag binnen groepen. Daarnaast legt hij uit hoe gedrag na verloop van tijd kan veranderen waarbij hij zich vooral richtte op de direct zichtbare gedragskenmerken. Dit alles met als doel om mensen te laten begrijpen hoe relaties en de interactie met anderen werken.   De theorie van Marston deelt de verschillende gedragsexpressies op in vier primaire hoofdstijlen: Daadkrachtig (D), Invloedrijk (I), Stabiel (S) en Consciëntieus (C). De werken en theorieën van Marston zijn in latere jaren uitgewerkt en vormen nu de basis voor verschillende personal assesment instrumenten.

Meer weten over hoe HetTrainingsbureau MapsTell diensten zoals PersonalMapping, TeamMapping en ProfessionalMapping inzet?

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter