HetTrainingsbureau geeft training in Afrika

Afgelopen week en komende week traint een team van HetTrainingsbureau 250 mensen op Zanzibare en in Tanzania. HetTrainingsbureau geeft dus training in Afrika. En dat is reeds voor diverse trainers van het team de vijfde keer.

Medewerkers van Reef & Beach Resort, Paradise Beach Resort, Shaba Boutique Hotel (allen op Zanzibar) en de safari kampen in het binnenland van Tanzania. Een mooie uitdaging om cultuur, persoonlijke vaardigheden en vooral ontwikkeling van mensen te mogen brengen.

Training in Afrika

De mensen in Afrika zijn allemaal erg vriendelijk. De harmonieuze stijl van communicatie komt niet alleen voort uit cultuur, ook uit het belang dat ze hechten aan de goede relatie met de toeristen. Het levert simpel gezegd ook geld op. En dat is fijn.

Daardoor vinden ze het soms lastig om te communiceren en helemaal om te gaan met klachten. Door meer inzicht te geven in het gedrag van de gasten en welke zaken ze wel en niet waarderen geven we de mensen meer trots. We maken ze letterlijk Proud2Welcome (de naam van het programma), zodat ze trost zijn om er voor de gasten te staan.

Cocreatie met resorts

De samenwerking is een echte cocreatie met de eigenaren van de locaties. Zij vinden de ontwikkeling oprecht belangrijk en daardoor mogen we reeds voor de tweede keer deze cyclus voeren. En wie weet wat er nog meer uitkomt.

Meer weten…….neem even de tijd voor de vlog….een video vastlegging van de eerste dagen. Meer weten of Training in Afrika? Neem gerust contact op.

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter