Wie gun jij de workshop innovatiebox?

Wij zijn jarig!…

Dank voor het massaal nomineren, de nominatieperiode voor deze workshop is gesloten, er volgen nog vier trainingen die we weggeven. Binnenkort kan je meer informatie hierover verwachten.

We bestaan vijf jaar en dat willen wij vieren. Daarom mag jij een organisatie nomineren die kans maakt op de workshop Innovatiebox.

Beeld je dit eens in:

Jij mag iemand in je netwerk een workshop cadeau doen. Je mag een team of een organisatie verrassen! Namens jou krijgen zij een gaaf cadeau. Wie zou jij dat gunnen? Wie wil jij verrassen?

Omdat we vijf jaar bestaan gaan we vijf workshops weggeven. We doen dit stap voor stap en beginnen met de workshop innovatiebox.

WORKSHOP INNOVATIEBOX?

  • Wil je je team losmaken om tot innovatieve ideeën te komen?
  • Een gave teambuildingsessie met inhoud?
  • Het team leren dealen met aannames en overtuigingen, die je tegenhouden om ‘out of the box’ te denken?

Ga dan met je team ‘in the box’ De Innovatiebox neemt je mee in een zoektocht naar innovatie. Je moet ‘out of the box‘ denken om ‘in the box’ te komen. In de box, omdat je door middel van een flexibele escaperoom aan de slag gaat, om een schatkist te openen. Je team wordt uitgedaagd in twee teams, om samen op zoektocht te gaan en diverse vraagstukken op te lossen.

Hiermee worden de overtuigingen die innovatie kunnen beperken beetgepakt, om vervolgens met het team de vervolg stap te maken en een innovatievraagstuk op te lossen.

RESULTATEN NA DE WORKSHOP:

  • Het team krijgt inzicht in hun onderlinge communicatie en hun aannames en overtuigingen.
  • Er wordt een innovatievraagstuk van de organisatie stapsgewijs aangepakt.

En? Heb je al iemand voor ogen die je dit cadeau wil doen? 

Aanmelden gesloten!

Momenteel zijn we de genomineerden aan het nabellen om na te gaan of de workshop voldoende aansluit bij hun behoeften zodat de prijs terecht komt bij een winnaar die ook werkelijk de toegevoegde waarde beleeft.

Bekijk meer over onze lustrumactie.

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter