Zet jezelf op de kaart….gratis PersonalMap

Zet jezelf op de kaart. Je eigen gedrag is vaak heel helder voor jezelf, hoe kom je over bij anderen? Wat weet je eigenlijk van jezelf? Met een gratis PersonalMap van MapsTell kom je meer te weten.

Zet jezelf op de kaart

Door middel van de vragenlijst van MapsTell kom je achter je eigen voorkeurs gedrag. En gedrag is een perceptie zo we weten. Dus hoe jij naar jezelf kijkt kan anders zijn dan hoe anderen jou zien. Het is dus interessant te weten hoe je naar jezelf kijkt om de reflectie van anderen op jouw gedrag te begrijpen.

In diverse trainingen maken we als basis gebruik van het middel van MapsTell. Nu kun je deze gratis hieronder aanvragen. Om meer inzicht te krijgen bekijk dan ook de volgende trainingen:

En natuurlijk gebruiken we dit ook in de 1 op 1 coaching.

PersonalMap

Een PersonalMap is gebaseerd op jouw eigen beeld van je gedrag. Je vult daarbij 24 vragen in, die leiden tot jouw eigen plek in de Wereld van Verschil. Een PersonalMap is 1/16e van deze wereld. Het geeft jouw gedragsvoorkeur, valkuilen en hoe anderen jouw zien weer.

Dit inzicht stelt je in staat het beste uit jezelf te halen en beter samen te werken. De namen van de steden, rivieren, bergen en zeeën op de PersonalMap tonen je in één oogopslag jouw gedragsstijl. Dit wordt ook nog verder uitgelegd in een persoonlijke toelichtingsfilm.

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter