De essentie van terugbrengen

Alle traject zijn altijd , herhaling
van leren leidt tot beter beklijven.

Teambuilding
met MapsTell

151 reviews
4.3/5

Projectmanagement
de basis

98 reviews
4.6/5

Gedragsstijlen
met Insights Discovery

61 reviews
4.8/5

Leren dient in het belang van de toegevoegde waarde van de organisatie te staan. Mensen beter maken om het werk leuker en beter te doen vraagt om een integrale aanpak. Hiervoor hebben we het Open Leergesprek Canvas ontwikkeld. Wanneer mogen we de leerbehoefte van uw organisatie in beeld brengen?

BRANCHES

WAAR WE WERKEN

We werken in diverse branches en voor een breed aantal bedrijven. Het gaat altijd over de mens in de organisatie. Waarbij vaardigheden en gedrag ondersteuning, een andere perceptie of nieuwe richting vragen.  

Het gaat daarbij vaak over teameffectiviteit, persoonlijke effectiviteit, samenwerking en het inzetten van leren binnen een organisatie. 

ICT / Techniek

Een veel voorkomend probleem in de ICT is de afstemming op elkaar en op de klant. Het gaat nog al eens mis in de onderlinge communicatie. Door middel van de inzet van modellen en het uitwerken van effectief gedrag weten we de medewerkers mee te nemen in een betere wijze van communiceren.

Zorg / Ziekenhuizen

In een mensgerichte omgeving is het zaak het resultaat en het gevoel beide ruimte te geven. Alleen wat zou er gebeuren als elke dokter alleen op het gevoel af gaat? Binnen de zorg werken we aan effectieve treams en betere interactie.

Gemeenten / not for profit

Specifiek mogen we werken voor gemeenten en not for profit organisaties. Het gaat hier vaak om begeleiding als het gaat om connectie met de burger, stakeholders of interne opdrachtgever. Hoe krijg je mensen mee en op welke wijze willen ze je boodschap ondersteunen?

Handel / Horeca

Gastgerichtheid, inspelen op klanten en verkoop, drie onderdelen die we binnen de retail, horeca of handelsorganisaties vaak inzetten. Centraal staat het klant denken. Oprechte interesse tonen in de klant en daar op inspelen.

Jeroen Peeters
Jeroen Peeters
Teamleider Business Cnotrol (TU Delft)
Lees verder
“Dit is de vierde training die we met Het Trainingsbureau gedaan hebben en ik waardeer zeker de flexibiliteit van de trainers, waarbij we tijdens de dag nog het programma eigenlijk omgegooit wordt waardoor we precies het inzicht gekregen hebben wat we nodig hadden.”
Bart Bakker
Bart Bakker
BBA | Supply Chain Planner | Logistiek leidingevende
Lees verder
"In de open inschrijving MapsTell heb ik inzicht in mezelf gekregen en geleerd hoe ik mijn positieve kant nog beter kan gebruiken."
Gerben Huijs
Gerben Huijs
Concern Control HvA
Lees verder
"De training Projectmanagement De Basis gaf me de opfrisser als het gaat om het meenemen van de teams. De modellen zijn bekend, alleen het meenemen van de deelnemers werd ster benadrukt. Erg waardevol."
Previous
Next