Welke leervraag mogen we beantwoorden?

Je hebt een leervraag? Je bent op zoek naar een oplossing voor een ontwikkel moment? Of een directe training, academy of coaching? Maak kennis met onze trainingen, academy’s en coaching en kies wat het beste bij jou past.

  • Trainingen
  • Coaching
  • Academy

Trainingen

Alle thema’s kunnen in een workshop, training of traject worden vormgegeven. Met andere woorden: in een korte inspiratiesessie, in een uitgebreide training of in een langer-termijn-traject. Op welke wijze kunnen wij je ondersteunen?

Coaching

Coaching is onderdeel van de essentie van leren én ontwikkelen om zelf als team competenter te worden. Competenter worden kun je alleen zelf doen. Het dient vanuit jezelf te komen.

Om de juiste weg te vinden voor groei, dus ontdekken hoe jij je het beste ontwikkelt, is coaching door een coach met kennis en inzicht in leerstijlen en gedrag een effectief middel.

Academy

Een volledige eigen interne bedrijfs academy. Bijvoorbeeld gericht op het structureel opleiden van young potentials waarbij inhoud maar ook persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Ontwikkel samen met ons jouw eigen academy op maat.

LEES MEER

Populaire trainingen

Bekijk de populaire trainingen! Deze trainingen worden extra aanbevolen door anderen en vallen goed in de smaak bij onze relaties.

MapsTell Team training

Meer resultaat met je team en betere samenwerking dat zijn de uitkomsten van deze training. Je zet het voorkeursgedrag van elk teamlid letterlijk op de kaart. Hierdoor ontdek je elkaars gedragsvoorkeuren en leer je de communicatie op elkaar afstemmen zodat iedereen optimaal in zijn kracht komt. Meer onderling begrip en minder energieverlies.

Haal meer uit je beurs

Wil je meer rendement uit jouw beursdeelname halen, door gefocust te zijn op de doelen die voor jou belangrijk zijn. Dan is deze beurstraining onmisbaar. Focus op de doelen, bewustwording van gedrag op de stand, en afstemmen van de rollen tijdens de beurs. Zelfs als je vaker aan beurzen deelneemt is herhaling voor je naar de beurs toegaat aan te raden.

Creëer meer werkplezier

Creëer meer werkplezier is een traject dat zowel training, advisering als een spel bevat. Het daagt management en teams uit om op energieke en actieve wijze samen deze cultuur te creëren. De kracht van spelen staat centraal, waarbij jij als collega/manager op originele wijze anderen en jezelf hierin activeert.

Ontdek Het Trainingsbureau

Bekijk onze bedrijfsvideo en kom meer te weten over Het Trainingsbureau.

Wat zeggen onze relaties?

Onze relaties laten we liever zelf aan het woord. Lees wat ze zeggen. Zelf een relatie van ons spreken? We brengen je graag in contact.

TU Delft

Testimonials

Jeroen Peeters Teamleider business control TU Delft

“Dit is de vierde training die we met Het Trainingsbureau gedaan hebben en ik waardeer zeker de flexibiliteit van de trainers, waarbij we tijdens de dag nog het programma eigenlijk omgegooit wordt waardoor we precies het inzicht gekregen hebben wat we nodig hadden.”

Buurkracht

Testimonials

Voor Buurkracht is HetTrainingsbureau de partner als het gaat om de ontwikkeling van de Buurtbegeleiders, de mensen in het veld. Door middel van de inzet van Insights Discovery en het afstemmen van gedrag in het werk worden ze sterker in het behalen van de doelen en conversie van projecten. Ze helpen ons dit te versterken door middel van intervisie en praktijk gerelateerde opdrachten. Voor ons een sterke toevoeging aan ons doel.

Bergman Clinics

Testimonials

Quote van Charles Schijf, manager zorgcontrol: “Arco heeft mijn team op geheel ‘eigenwijze’ kennis laten maken met de verschillende gedragsstijlen met behulp van MapsTell. Dit doet hij op een speelse, laagdrempelige manier.

Zeeland Refinery

Testimonials

Quote van Tanneguy Descazeaud (algemeen directeur Zeeland Refinery); “HetTrainingsbureau heeft in een vijftal dagen in totaal meer dan 500 medewerkers van Zeeland Refinery en medewerkers van aannemers getraind op vier kerngedragingen die belangrijk zijn voor de toekomst van de raffinaderij.
Laurens Bolt: Teamleader Students & Innovation van het team Accomodation, Facility & Planning Office bij Breda University of Applied Sciences (Voorheen NHTV):
Het samenwerken is als zeer positief ervaren. We hebben Anita ingezet om het ‘vliegwiel’ aan de gang te krijgen en inmiddels draait deze zelfstandig en weten we dit draaiende te houden.

‘Dankzij HetTrainingsbureau hebben wij handvatten toegereikt gekregen om zelfstandig met FISH! Aan de gang te gaan en dit binnen de afdeling te borgen.’

Vomar voordeelmarkt

Testimonials

Inge de Ruyter – Van Velduizen: Coordinator opleiding en ontwikkeling Vomar Voordeelmarkt.

Er wordt continu gekeken naar hoe we het programma geoptimaliseerd worden, wat kunnen we toevoegen. Het schakelen tussen niveau verschil van de groepen is ons opgevallen en is erg sterk. Het samen bouwen van de academy is ook erg positief ervaren. De onderwerpen en opdrachten sluiten ook echt aan in wat de groep verder gaat helpen. Ook toevoegingen als een webinar. Er wordt goed mee gedacht over hoe we de online omgeving optimaal inrichten.

“HetTrainingsbureau ontwikkelt op een TOVe manier talent.”

Meer informatie?
Slider