Academy

Academy

Bedrijfsacademy

Heb je als organisatie leren hoog in het vaandel staan en wil je dat dit zichtbaar is als onderdeel van de bedrijfsvoering dan is een eigen interne academie een prachtig visitekaartje. Wil je zorgen dat er binnen de organisatie gewerkt wordt aan een eenduidige cultuur rondom leiderschap en gedrag dan heeft het zin om een eigen interne academy vorm te geven. Als onderdeel van de organisatie en tegelijkertijd geborgd door ervaren opleidingsprofessionals. We werken graag samen om onder de vlag van de eigen organisatie een interne academy te ontwikkelen. Dit ontwikkelen is een proces waarin we samen stap voor stap bouwen aan het geheel, door onze expertise zorgen we dat de inhoud naadloos op elkaar wordt afgestemd en doordat gebruik gemaakt wordt van de inhoud van bestaande trainingen kunnen we van start gaan terwijl er tegelijkertijd doorgebouwd wordt.

Wil je bijvoorbeeld:

  • Een team van young potentials klaar maken voor de toekomst? 
  • Een team van jong leidinggevenden alle tools in hun rugzak geven om hun team echt verder te brengen? 
  • Jouw medewerkers een opleiding bieden waarbij ze echt werken aan hun communicatie, gedrag en effectiviteit? 

Zou je dat ook graag willen koppelen aan de werkprocessen, bedrijfswaarden en manier van werken die gelden in jouw bedrijf of branche?

Dan is het ontwikkelen van een eigen …..”de naam van uw bedrijf” academy mogelijk voor u een goede oplossing. 

Materialen en gebruikte middelen kunnen natuurlijk worden voorzien van bedrijfslogo en uitstraling.

IMG_3483
IMG_5146

De academies

De voordelen van een academy

Het doel

Een eigen academy heeft directe leer en ontwikkelingsdoelen. Het zorgt dat de ontwikkeling van kennis en kunde binnen jouw bedrijf geborgd is. Daarnaast heeft het afgeleide doelen zoals het neerzetten van een imago als organisatie die leren en ontwikkelen belangrijk vindt hetgeen leidt tot een aanzuigende werking voor talent.

De doelgroep

Een eigen academy is zeer geschikt voor organisaties met een stevig doorstroombeleid. Organisaties die het belangrijk vinden om medewerkers een loopbaan aan te bieden in plaats van een job.

Ook is een eigen academy zeer geschikt voor organisaties met stricte processen en procedures waarin medewerkers opgeleid moeten worden zodat je elkaar naadloos vindt.

Het budget

Een eigen academy hoeft niets meer te kosten dan losse inkoop van trainingen afhankelijk van de mate aan gewenst of noodzakelijk maatwerk.

Bij grotere trajecten, waarin veel medewerkers opgeleid worden kan het zich lonen om veel te investeren in de ontwikkeling van de academy met maatwerk e-learning tools wat in de uitvoering van het programma tot kostenbesparing per individu leidt.

We bespreken de mogelijkheden die er zijn graag met je om voor jou de best passende aanpak te kiezen.

Voor jouw organisatie

BVW coach model
IMG_5288

Een interne academy voor jouw organisatie kan erg waardevol zijn. Samen bespreken we de doelen, de randvoorwaarden, het budget en de aanvliegroute.

Vervolgens presenteren we een plan, dit kan direct een uitgewerkte academy zijn het kan ook een meerjarenplan zijn waarin de academy gaandeweg samen gebouwd en verbeterd wordt. Hierin is de afstemming van de rollen, “welke rol speel je als organisatie en welke rol spelen wij als trainingsbureau” van groot belang.

(Interne) academy’s kunnen zo gek gemaakt worden als dat je zelf wilt en dat vind je terug in het kostenplaatje. We vinden het belangrijk om dit op voorhand door te spreken.

Meer informatie?
Slider