Meteen naar de inhoud

Klaar voor anderhalve meter training

De anderhalve meter training, wat betekent dat? Als er iets is dat we de afgelopen tijd geleerd hebben is het dat leren zo veel meer is dan alleen in een trainingsruimte. Webbinars, online learning en coaching op de werkvloer zijn prima instrumenten. Maar de dynamiek van samen in een trainingsruimte en een beleving hebben is nog steeds lastig na te bootsen. Je mist toch een stuk fysieke aanwezigheid van mensen. Als het puur om kennistraining gaat dan is online een prima vervanger, maar zodra er meer interpersoonlijke dynamiek gewenst is zoals bij leiding geven, communicatie en teamsamenwerking dan is het wel zo fijn om de hele mens er bij te hebben. Vol hoop en positieve verwachting kijken wij uit naar de periode die gaat volgen waarin we weer live aan de slag kunnen.

Natuurlijk zijn ook wij voorbereid op het nieuwe normaal. Op onze eigen locatie kunnen we in ieder geval een veilige omgeving bieden met voldoende ruimte om op anderhalve meter training te kunnen geven. De 1,5 meter is te garanderen. Daarnaast hebben we oog voor extra hygiene, zoals het extra schoonmaken van contactoppervlaktes en toiletten. Overal staan desinfectie middelen. 

Overigens als we op externe locaties trainen, dan doen we check ook. We vinden dat we dat verplicht zijn aan de deelnemer. De anderhalve meter training moet wel veilig zijn.

We hoppen jullie weer heel snel live gastvrij te kunnen ontvangen om de inspiratie te delen.

En tot die tijd, gebruiken we de digitale middelen om in contact te blijven.

Vragen over hoe we dit doen? Neem gerust contact met ons op.