Meteen naar de inhoud

Associate Ellen van der Knaap

Onze associate Ellen is al even aan boord. Toch is het tijd haar wat breder in beeld te brengen. Ellen is een teambouwer en teamspeler. Naast coaching en training is ze ook vaak werkzaam als interim manager binnen de. (facilitaire)bedrijfsvoering. Zelf zegt ze daar over:

“Team ontwikkeling als gevolg van begeleiding op inhoudelijke projecten in service gerelateerde bedrijfsonderdelen, dat is waar ik goed in ben. Mensen zijn de motor van iedere organisaties, wanneer die op de juiste wijze met elkaar interacteren, lopen processen en dienstverlening een stuk beter dan wanneer hier geen aandacht voor is. Veel ervaring zit op het inhoudelijke gebied van huisvesting & Informatie Management.”

De dag van Ellen is goed als ze mensen in teams een stap vooruit kan helpen. En dat doet ze zeer zeker. 

Waar kun je Ellen voor bellen?

Je belt Ellen als het gaat gedragsverandering in een organisatie. Waarbij de mens en het gedrag en de structuur en de ontwikkeling daarvan centraal staan. De volgende redenen heb je om te bellen:

Haar ervaring heeft Ellen opgedaan in de facilitaire wereld. Ze werkte in diverse management rollen. Waar het vaak lijkt of iets in een andere organisatie volledig anders gaat heeft ze de patronen leren herkennen en daardoor het inzicht om zaken echt te laten bewegen. 

Wil je kennis maken met Ellen en haar eens uitnodigen voor een open leergesprek? Onderstaande links helpen om meer te weten te komen over haar.

Het Trainingsbureau

Het Trainingsbureau Coöperatief U.A. is een coöperatie van zelfstandig professionals in de wereld van leren, ontwikkelen, coachen en begeleiden van mensen in de werkomgeving. Associates, zoals de aangesloten leden worden genoemd, maken deel uit van het netwerk om die wijze gezamenlijk te ontwikkelen en sterker te staan in verkoop.