Meteen naar de inhoud

De nieuwe associate Bart ten Napel

Geregeld komen er nieuwe associates bij Het Trainingsbureau. Nu als nieuwe associate Bart ten Napel. Een echt mensen mens. Bart vindt het interessant om mensen te begeleiden in de ontwikkelreis die zij maken. Als metgezel is hij er wanneer nodig en vooral ook afwezig wanneer gewenst. Door zijn creatieve aanpak en werkwijze heeft hij in de vragende vorm altijd een inzicht te brengen. 

Waar kun je Bart voor bellen?

Natuurlijk kun je hem bellen voor een training en zeker voor een goed gesprek. Alleen als je zijn kracht echt in wenst te zetten dan zijn de volgende zaken van toepassing:

Wil je kennis maken met Bart en hem eens uitnodigen voor een leergesprek? Onderstaande links helpen om meer te weten te komen over hem.

Het Trainingsbureau

Het Trainingsbureau Coöperatief U.A. is een coöperatie van zelfstandig professionals in de wereld van leren, ontwikkelen, coachen en begeleiden van mensen in de werkomgeving. Associates, zoals de aangesloten leden worden genoemd, maken deel uit van het netwerk om die wijze gezamenlijk te ontwikkelen en sterker te staan in verkoop.