Meteen naar de inhoud

De nieuwe associate Rian Verkooijen

Geregeld komen er nieuwe associates bij Het Trainingsbureau. Ook dit keer in de persoon van: Rian Verkooijen. Met Rian krijgen we er een sterke, creatieve en vooral energieke persoon bij. Een “bruistablet” mag je wel zeggen, ze neemt het voortouw en is in een korte tijd al de trekker geworden van de Summerschool

Ze heeft haar naam ook een mooie duiding gegeven: Richting door Inspiratie Actie Navigatie. Haar eigen bedrijf Nieuwe Routes is daar het voorbeeld van. 

Waar kun je Rian voor bellen?

Je belt Rian als het gaat om inspiratie en een nieuwe kijk, zoals ze het zelf zegt nieuwe routes. Je krijgt met Rian ook meer dan alleen de persoon en de kennis, ze verdiept zich in de materie en staat echt voor de verbinding maken met resultaat. De volgende redenen heb je om te bellen:

Haar ervaring heeft Rian opgedaan in de reisindustrie. Ze werkte in diverse rollen in de zich altijd ontwikkelende reisindustrie. Werken voor een sector-organisatie leerde haar met een overkoepelende visie te kijken naar ontwikkelingen, innovaties en veranderingen.

Het geeft haar energie als ze mensen en teams kan faciliteren in het ontdekken van inspiratie, talent en de wijze waarop ze zichzelf en als team ontwikkelen. Wil jij die energie ook ervaren? 

Wil je kennis maken met Rian en haar eens uitnodigen voor een open leergesprek? Onderstaande links helpen om meer te weten te komen over haar.

Het Trainingsbureau

Het Trainingsbureau Coöperatief U.A. is een coöperatie van zelfstandig professionals in de wereld van leren, ontwikkelen, coachen en begeleiden van mensen in de werkomgeving. Associates, zoals de aangesloten leden worden genoemd, maken deel uit van het netwerk om die wijze gezamenlijk te ontwikkelen en sterker te staan in verkoop.