Onze mensen

Onze mensen

Richard

Trainer

Als trainer en inspirator is Richard Haeck het beste op het gebied van leiderschap en ontwikkeling van organisaties. Als je een resultaat wenst te behalen.

Anita

Trainer

De energieke, inspirerende trainster Anita van Veen heeft haar sporen in het leidinggeven verdiend binnen de retail. Zij brengt Passie, Plezier en Energie in organisaties.

Janine

Trainer

Inzicht, focus en plezier zijn de kernwoorden die terugkomen in de trainingen van Janine. Met haar analytisch en inlevingsvermogen weet ze feilloos teams en deelnemers hun zere plek in te laten zien en benoemen.

Ellen

Trainer

Een leven lang leren, hoe rijk is dat! De dag van Ellen is goed, wanneer zij bij mensen kwartjes ziet vallen en bewustwording teweeg heeft gebracht over de eigen rol en verantwoordelijkheid in keuzes.

Maarten

Trainer

Maarten is in staat een veilige omgeving te creëren waarin mensen buiten hun comfort-zone stappen, fouten durven te maken en dus gaan leren. Met een creatief en goed onderbouwd...

Natascha

Trainer

Haha en daar is ze dan… Natascha stapt de zaal binnen. Lachend, pratend, flirtend en vol energie. Want vandaag mensen, gaan we weer lekker aan de slag.

Andrea

Trainer

“Live as if you were to die tomorrow, learn as if were to live forever.” Dit is de lijfspreuk van Andrea. Blijven leren, jezelf blijven ontwikkkelen, nieuwsgierig rondkijken en je blijven verwonderen om de wereld om je heen.

Arco

Trainer

Een creatieve, inspirerende, vrolijke en energieke trainer, zo wordt Arco Kats vaak omschreven. Feedback van Arco ontvangen is soms even slikken. Hij kan scherp uit de hoek komen maar altijd op een respectvolle manier.

Frank

Trainer

Foute Frank…. zo stelt hij zich wel eens voor. Deze benaming zegt iets over zijn specialisme. Frank is ook eigenaar van de Foutenfabriek en hij heeft zich volledig gefocust...

Carmen

Trainer

Carmen is als Master of Action Learning gespecialiseerd in ervarend leren. Ze laat je ter plekke ervaren en vanuit jouw eigen ervaring leer je...

Robin

Trainer

Regisseur als trainer. Gespecialseerd in, werken met filmbeelden als metafoor voor leiderschap, serious gaming en Deep Democracy. Trainer en teamcoach van leiderschap, samenwerken en communicatie. Focus daarbij is: wat ga je doén?

Kim

Trainer

Met een scherpe blik en oprechte interesse en een vriendelijke gastvrije houding is Kim in staat om snel tot de kern door te dringen. Ervaring in HRM, commercie en learning en development maakt haar tot een bekwame adviseur en een fijne trainster.

Neem eens contact met ons op!
Slider