Open Trainingen

Hoe krijg je deze verschillende gesprekspartners makkelijker mee in jouw verhaal? Hoe stuur je zo een gesprek in de door jou gewenste richting door middel van interactie, zonder gebruik te maken van formele macht? Welke beïnvloedingsstrategie zet je in?
De training beïnvloedingsvaardigheden is een training voor iedereen die in staat moet zijn om stakeholders, groepsleden, een afdeling of team ed. mee te krijgen in een bepaalde richting. Denk hierbij aan (project) managers, leidinggevenden, groepsvoorzitters ed.

Zonder machtspositie toch de leiding hebben, dat komt steeds vaker voor als management lagen vervallen. In deze training leer je hoe je natuurlijk gezag opbouwt en hoe je dit uitnut om met jouw team of met jouw project tot verrassend goede resultaten te komen. Geen afgedwongen macht maar leiderschap op basis van natuurlijk overwicht en gezag.

De HR tafel is een dialoog met collega’s uit het HR vak over relevante onderwerpen die met de ontwikkeling van medewerkers binnen jouw organisatie te maken hebben. Boeiend voor iedereen die professioneel met het HR vak bezig is.

Leer de kracht van associatieve cartografie in combinatie met DISC gedragsstijlen ervaren voor persoonlijke ontwikkeling en teamsamenwerking. Verleg je perspectief en ontdek hoe jij beter verbinding maakt met mensen die je lastig gedrag ziet vertonen.

Wanneer is een project geslaagd? Op welke manier heb je de beste en meest effectieve doorlooptijd? Tijd om in de wereld van het Project Management te stappen. Een eerste basis training waarin spelenderwijs geleerd wordt wat het begin van een goed project is.

Heb je behoefte aan een toolbox om in te zetten in verschillende situaties en medewerkers? Wil je meer inzicht in het effect van jouw gedrag als leider en het gedrag leren lezen van jouw medewerkers? Dan is deze training een aanrader voor jou!

Wil je betrokken en enthousiaste teamleden? Dan ben je het meest effectief wanneer je je bewust van van je eigen voorkeursstijl van leidinggeven en handvatten om daarin te schakelen.

Authentieke leiders blijven dicht bij zichzelf en geven leiding vanuit innerlijke kracht. Ontdek wie jij bent als leider. Ontdek hoe jij jouw oorspronkelijke kwaliteiten het best tot zijn recht laat komen om effectief te leiden.

[if IE] [endif]