Open Trainingen

Beïnvloedingsvaardigheden

Hoe krijg je deze verschillende gesprekspartners makkelijker mee in jouw verhaal? Hoe stuur je zo een gesprek in de door jou gewenste richting door middel van interactie, zonder gebruik te maken van formele macht? Welke beïnvloedingsstrategie zet je in? De training beïnvloedingsvaardigheden is een training voor iedereen die in staat moet zijn om stakeholders, groepsleden, een afdeling of team ed. mee te krijgen in een bepaalde richting. Denk hierbij aan (project) managers, leidinggevenden, groepsvoorzitters ed.

Inhoud van de training

Tijdens deze training krijg je inzicht in eigen beïnvloedingsstijl en leer je om te gaan met groepsdynamica en weerstand. Wie geef je aandacht tijdens een overleg, de mensen die meewillen of de mensen die tegenwerken? We maken hierbij gebruik van de theorie van Cialdini (Beïnvloedingsstrategieën), Covey (Cirkel van invloed) en Leary (Roos van Leary).

Na de training

Ben je in staat om de meest effectieve beïnvloedingsstrategie te kiezen, afhankelijk van het doel en de (belangen van de) stakeholders. Daarnaast hij is hij in staat om om te gaan met de dynamiek van de groep die een negatief effect heeft op het proces.

Praktisch

De training is zowel incompany als op basis van open inschrijving beschikbaar. Bij de open inschrijving is dit een training van één hele dag.

  • Prijs per persoon exclusief btw: € 490,00schrijf je in voor deze training

[if IE] [endif]