Open Trainingen

Coachend leidinggeven

Investeren in je eigen kwaliteiten en tools betaald zich altijd terug, De wereld is dynamisch, nieuwe ontwikkelingen gaan razendsnel en je wilt uiteraard graag bij blijven. Coachend leidinggeven wordt tegenwoordig in iedere vacature genoemd. Weet je dan wat men bedoeld? En wil je die werkwijze graag toevoegen aan je professionele instrumentarium?

Inhoud van de training

In deze training checken we je huidige stijl van leidinggeven en gaan we gezamenlijk aan het werk om jouw toolbox aan te vullen met de juiste gereedschappen om medewerkers op coachende wijze te begeleiden naar gewenste betrokkenheid en output. We doen dit door een stuk theorie te koppelen aan de praktijk. Door middel van een test kijken we naar je voorkeursstijl en gaan we met elkaar aan het werk om de nieuwe stijl toe oefenen met praktijkcases.

Na de training

Je gaat naar huis met nieuwe inzichten in je eigen patronen en kennis over verschillende menstypen in communicatie en werkstijlen. Zodat je kan oefenen om te spelen met je communicatiestijlen. Het effect is dat je je medewerkers beter leert lezen en je benaderwijze daarop kunt aanpassen. Met een betere sfeer en resultaat als gevolg.

Praktisch

Je gaat naar huis met nieuwe inzichten in je eigen patronen en kennis over verschillende menstypen in communicatie en werkstijlen. Zodat je kan oefenen om te spelen met je communicatiestijlen. Het effect is dat je je medewerkers beter leert lezen en je benaderwijze daarop kunt aanpassen. Met een betere sfeer en resultaat als gevolg. De open inschrijving van deze training kent twee dagen, de eerste dag is 19 mei en de tweede dag is 9 juni

  • Prijs per persoon exclusief btw: € 875,00schrijf je in voor deze training

[if IE] [endif]