Open Trainingen

HR-Tafel

De collectieve wijsheid is vaak veel meer omvattend dan de inzichten van een enkele expert. Als HR directeur, of HR adviseur binnen een organisatie heb je vaak geen vakbroeders en zusters in je eigen organisatie. Hierom is het fijn om met collega's van andere bedrijven onderwerpen die voor jou interessant zijn te bespreken.

De opzet

Je wordt uitgenodigd door HetTrainingsbureau om onder het genot van een hapje en een drankje samen met een groep van maximaal 10 personen te sparren over een vooraf bepaald onderwerp. De trainers van HetTrainingsbureau vervullen een facilitaire rol en het draait om jullie dialoog. Aan het einde van de avond delen we de conclusies en het verruimt naast je kennis ook je netwerk.

Na afloop

Kennis die gedeeld is wordt verzameld en je ontvangt na afloop de meest relevante zaken nog terug in de vorm van een samenvatting.

Praktisch

De HR tafel is op uitnodiging van HetTraininsgbureau en alleen toegankelijk voor mensen die binnen een organisatie werkzaam zijn in een HR rol. In verband met de uitbraak van het Corona virus en de daarbij horende maatregelen wordt deze verplaatst.
schrijf je in voor deze training

[if IE] [endif]