Open Trainingen

Kennismakingsworkshop MapsTell

Welke plek neem jij in? In de wereld van verschil. Ontdek jouw gedragsvoorkeuren met behulp van DISC. Prachtig in kaart gebracht middels associatieve cartografie wat je in staat stelt te reizen naar andere gedragsstijlen. Het geeft je veel meer inzicht en begrip rondom jouw eigen gedrag en dat van anderen. Hiermee vergroot je jouw eigen onafhankelijkheid en de mogelijkheden om te verbinden met anderen. Dit leidt tot betere samenwerking en meer invloed.

Inhoud van de sessie

Vooraf vul je een vragenlijst in. Op basis daarvan wordt jouw voorkeursgedragsstijl letterlijk in kaart gebracht. In de workshop ontvang je inzicht in de onderliggende theorie en praktische handvatten om jouw eigen gedrag te erkennen, gedrag bij anderen te herkennen en de wereld van verschil te verkennen. Een mix van theorie en praktische toepasbaarheid en vooral erg geschikt als kennismaking om te ervaren hoe dit voor jouw team van toegevoegde waarde kan zijn.

Na de training

Heb je meer inzicht in jouw eigen voorkeursgedrag. Snap je gedrag van anderen beter, en weet je hier beter mee om te gaan. Krijg je jouw persoonlijke kaart mee naar huis.

Praktisch

De kennismakingsworkshop duurt drie uur. Deze training wordt bij ons inhouse gegeven Edissonbaan 14 K Nieuwegein.

  • Prijs per persoon exclusief btw: € 275,00
  • Inclusief: Persoonlijke kaart (reactief profiel) Koffie en thee
  • Maximaal aantal deelnemers: 15


schrijf je in voor deze training[if IE] [endif]