Open Trainingen

Leiding geven zonder machr

Leiding geven zonder macht

Als je regelmatig de leiding moet nemen om een nieuw product te lanceren of om een project te runnen maar je hebt geen formele machtspositie dan geeft deze training je houvast. Je leert jouw eigen bronnen aan te spreken om jouw invloed en impact te vergroten. Mensen meekrijgen wordt een natuurlijk gegeven omdat je jezelf bewust bent van alle belangen en ieders behoeften.

Inhoud van de training

Deze tweedaagse training leer je de volgende zaken: Het verschil tussen macht en invloed. Het verschil tussen formele en informele macht. Vragen en doorvragen om de behoeften van anderen goed te achterhalen. Helder maken van verwachtingen. Motiveren en overtuigen. Jouw eigen authentieke leiderschapsbronnen. Omgaan met en wegnemen van weerstand. Organiseren van jouw omgeving. Persoonlijke opdracht, koppeling naar jouw eigen werkomgeving.

Na de training

Ben je in staat om op natuurlijke wijze overwicht uit te stralen binnen jouw groep. Je kent jezelf en weet welke bronnen jij in je hebt om gezag mee te realiseren. Je kan resultaat afspraken maken en je herkent weerstand en weet hoe je dit moet ombuigen.

Praktisch

Deze training bestaat uit twee losse dagen met een tussenliggende periode waarin je aan een huiswerk opdracht werkt. Gezien de ontwikkelingen rondom het corona virus laten wij de geplande datum van 23 april tot nog toe staan, echter we houden er rekening mee dat er uitstel kan volgen. We houden jullie op de hoogte

  • Prijs per persoon exclusief btw: € 980,00schrijf je in voor deze training

[if IE] [endif]