Open Trainingen

Zakelijk tekenen, de basis

Als je snel en simpel iets kunt verbeelden, maak je het jezelf én de ander makkelijk om iets te begrijpen, overzien, onthouden. Daar hoef je niet mooi voor te tekenen. De Betekenaar leert je in één dagdeel de basis van het zakelijk tekenen: waarom het zo goed werkt, hoe het komt dat jouw verhaal beter begrepen en onthouden wordt, en hoe je eenvoudige en krachtige tekeningen maakt met betekenis.

Inhoud van de training

De training is een échte workshop: tekenen leer je vooral door heel veel te dóen. Je leert door middel van afwisselende en praktische oefeningen de basis van het tekenen en hoe je die kunt gebruiken om sterke tekeningen te maken die weergeven wat jij er mee wilt zeggen. Je leert tips en trucs om makkelijker te tekenen, en je bouwt aan jouw eigen visuele bibliotheek.

Na de training

- kun je makkelijker eenvoudige en veelzeggende tekeningen maken; - weet je verschillende strategieën toe te passen om uit te beelden wat je bedoelt; - heb je een basisbibliotheek van handgetekende visuals die je voor jouw specifieke vakgebied kunt inzetten; - weet je waarom tekenen een onmisbare tool is om informatie over te brengen, de aandacht vast te houden, begrip te kweken en memorabel te zijn.-

Praktisch

We hanteren een minimum van 8 en maximum van 12 personen per training, zodat we iedereen aandacht kunnen geven. De training duurt 1 dagdeel en is inclusief materialenset, tekenboek, handout en het Symbolenboek van de Betekenaar. Het tarief per deelnemer is €299,- excl BTW, catering, locatie en reiskosten. Deze training bieden wij aan in samenwerking met de Betekenaar.

  • Prijs per persoon exclusief btw: € 299,00schrijf je in voor deze training

[if IE] [endif]