Bart ten Napel

Bart ten Napel

Bart’s uitgangspunt is dat individuen opbloeien, teams floreren en klanten blijven terugkomen als ze oprecht gezien, gewaardeerd en gewenst zijn. Wil je het beste uit je teams halen, stagnerende teams vlot trekken of leidinggevenden trainen om hun teams te laten excelleren, dan is Bart je partner. Met z’n humor en scherpe observaties weet hij snel te doorgronden wat aandacht vraagt. 

 

Zijn training en coaching krijgt een stevige backup vanuit zijn eigen omvangrijke ervaring in het managen en motiveren van teams. Met name ondersteunende teams, zoals servicemedewerkers of baliemedewerkers die de klantervaring kunnen maken of breken. Bart is resultaatgericht en heeft een groot improvisatievermogen.

 

Daarnaast is hij coachend metgezel voor wie op een kruispunt in het leven staat. Samen met hem reis je van nu naar waar het in de kern om gaat. Zodat je van daaruit zinvolle en bewuste keuzes kan maken voor vervolgstappen in je leven, in je werk of in (werk)relaties. Het einddoel geeft een kader. Maar de weg ernaar toe is vrij en kan uiteindelijk naar een betere bestemming leiden. Bart verlaat graag de rechte routes en gebaande paden. Vooral de zijwegen bevatten de parels, omdat daar het ongezien en onverwachte zichtbaar wordt. 

Specialismen:

  • Gastvrijheid: organisaties ondersteunen in het optimaliseren van de klantervaring vanuit een oprechte houding.
  • Teamontwikkeling: teams optimaal laten functioneren en het vlot trekken van stagnerende samenwerking
  • MapsTell en PersonalMapping: inzicht geven in eigen gedrag en het gedrag van de ander. En mensen van daaruit keuzes laten maken voor eigen ontwikkeling en/of meer onderling begrip en/of constructieve samenwerking.
  • Bewust maken van beperkende overtuigingen en taalgebruik en dit omkeren (NLP), zodat mensen beter in hun kracht komen.
  • Systemisch werken: diepgaand inzicht bieden in dynamieken binnen groepen of in situaties (zowel voor teams als in individuele coaching).
  • Persoonlijke coaching voor mensen die op kruispunten staan of zijn vastgelopen.

 

 

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/barttennapel/

Instagram: https://www.instagram.com/napeltenbart/

Telefoon: +31 6 24 39 33 42

E-mail: bart.ten.napel@hettrainingsbureau.nl