Frank Deuring

Frank Deuring

Foute Frank…. zo stelt hij zich wel eens voor. Deze benaming zegt iets over zijn specialisme. Frank is ook eigenaar van de Foutenfabriek en hij heeft zich volledig gefocust op het anders kijken naar fouten. Frank heeft namelijk vanuit zijn eigen praktijk ontdekt hoe je leren versnelt door trots te zijn op je mislukkingen. Juist als je de mislukkingen viert als lessen waarna je heel snel op zoek gaat naar hetgeen de mislukking je te vertellen heeft ontwikkel je razendsnel. Als je je schaamt voor de missers kan je gaan verbloemen, hetgeen groei en ontwikkeling in de weg staat.

Na de eigen ervaring is hij diep de theorie over fouten maken ingedoken, heeft hij studies gemaakt van organisaties die vooruitstrevend hier mee omgaan en dit alles heeft geleidt tot de foutenfabriek.

Snel schakelen van de fixed mindset naar de growth mindset krijgt hij op speelse wijze voor elkaar. Hij haalt mensen op een comfortabele manier uit de comfortzone en laat je ontdekken dat je meer in je mars hebt dan je voor mogelijk hield. Hij houdt de leiding van organisaties de spiegel voor, je kan namelijk alleen als mens in de snelle leercurve belanden als je binnen je organisatie fouten mag maken. Presteren is niet de norm maar leren is de norm. Vanuit leren als norm volgen prestaties automatisch.