Natascha Vale

Natascha Vale

WIE IS NATASCHA VALE?

Haha en daar is ze dan… Natascha stapt de zaal binnen. Lachend, pratend, flirtend en vol energie. Want vandaag mensen, gaan we weer lekker aan de slag.

Natascha’s collega’s noemen haar een bruistabletje. Want Natascha zoekt de grenzen en zorgt voor nodige uitdaging en opschudding. Natascha helpt teams en organisaties weer fluitend aan het werk.

Mensen zijn fluitend aan het werk én voegen daadwerkelijk waarde toe aan de organisatie of school, wanneer de gezamenlijke ambitie en de verlangens van medewerkers samenvallen. Synergie ontstaat als je inzoomt op thema’s waar ze goed in zijn en je de angel eruit durft te halen.

Natascha’s achtergrond in commercie, coaching én training maakt dat ze binnen organisaties en scholen de dialoog kan brengen. Ze heeft daarbij niet alleen oog voor het groepsproces, maar juist ook voor het individu.

Natascha gaat voor het creëren van ijzersterke teams die lekker samenwerken. Ze zorgt voor veel energie en leg de pijnplekken op een positieve manier bloot.

Klanten noemen haar vaak de verbinder en dat klopt ook. Ze gelooft in mensen, houdt van ze en is gek op ze. Ze kan relativeren en plotseling lachen. Zo opent ze deuren, die gesloten lijken.

Met nieuwsgierigheid en een half vol glas als uitgangspunt, geloof ze dat alles mogelijk is. Ze doet dat met een vanzelfsprekend enthousiasme en stelt vragen. Want wie goede vragen stelt, krijgt goede antwoorden.

Bij haar kom je in beweging en tot actie. Een idee of ambitie is leuk. Het is nog veel leuker en uitdagender om ze ook te verwezenlijken.

SPECIALISME VAN NATASCHA:

 

  • Werken aan scholen: www.werkenaanschool.nl
  • Cultuur ontwikkeltrajecten in organisaties
  • Ontwikkelen van leiderschap en eigenaarschap in teams.
  • Dialogiseren op thema’s die lastig zijn.
  • Ontwikkeling van persoonlijk gedrag met PersonalMapping van MapsTell.
  • Gastvrijheid in combinatie met theatersport
  • Zakelijk ‘flirten’ en netwerken
  • Inspiratie teamdagen.

ACHTERGROND:

Website: www.werkenaanschool.nl

Website: www.ookfluitendaanhetwerk.nl

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/nataschavale/

Twitter: @nataschavale