Richard Haeck

Richard Haeck

Als trainer en inspirator is Richard Haeck het beste op het gebied van leiderschap en ontwikkeling van organisaties. Als je een resultaat wenst te behalen, een moeilijke groep hebt of ondersteuning zoekt in een verander proces dan is deze trainer zeer geschikt. De reden dat hem de titel Chief Growth Officer (GCO) binnen het bestuur gegeven is.

Hoewel de mens Richard gefocused en resultaatgericht is, weet hij uit de trainees het beste te halen door daadwerkelijk naar de mensen te kijken en vanuit de behoefte van de groep te werken. De ervaring vanuit de dagelijkse praktijk als ondernemer en leidinggevende zorgt ervoor dat onderwerpen ondersteund worden door prijktijkvoorbeelden. Hierdoor spreekt het mensen aan. Daarnaast wordt er sterk gewerkt vanuit energie en inspiratie, hierdoor zijn de scores en het gevoel aan het eind van een sessie altijd geborgd.

SPECIALISME VAN RICHARD HAECK

Het specialisme van Richard ligt op het gebied van:

  • Organisatieontwikkeling;
  • Verbetering van commercie in een organisatie;
  • MapsTell en de inzet van PersonalMapping als het om gedrag gaat;
  • Ondernemerschap en Leiderschapsspiegel;
  • Leren en ontwikkelingen met rendement;
  • Gastvrijheid en klant contacten;

De essentie van leren is de combinatie van “inspannend” en dat is inderdaad soms spannend. Daarnaast dient het ook relevant en contextueel te zijn. Dus wat kun je er zelf mee en waar draagt het aan bij? Waar de essentie echt in ligt is de dialoog hierover voeren. Wanneer voeren we samen een dialoog?

ACHTERGROND

Meer weten over de trainer:

Meer weten over de trainingen van de trainer: